2011-08-25, 20:52
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI
Cytat:
Napisane przez smutna_dziewczyna
Staram się łykać ją od czasu do czasu, żeby uzupełniać niedobory żelaza, oraz też dlatego, żeby wykończyć te tabletki, a zostało mi się ich jeszcze bardzo dużo. Jak stosowałam pierwszy miesiąc to działały tylko nasennie, więc odstawiłam. Zaczęłam je brać tylko od czasu do czasu i za każdym razem po kilku godzinach przez kilka minut miałam bóle podbrzusza.  Już sobie czasem myślę, że może jestem chora, bo przeczytałam taką informację o spirulinie :
|
Kurcze, faktycznie niepokojąco to wygląda... Mam nadzieję, że wszystko z twoim organizmem jest w porządku  , ale dla pewności może warto zrobić komplet badań kontrolnych. A ciekawe też czy lekarze pierwszego kontaktu mają jakieś pojęcie o spirulinie i jej negatywnym działaniu przy stanie chorobowym 
Cytat:
Napisane przez magdaavon
a ile tabletek dziennie łykasz?
|
4 - tyle ile zaleca producent 
Cytat:
Napisane przez Indios Bravos
Zażywałam 3 miesiące  Efektów jakiś spektakularnych nie widziałam, ale ja zawsze biorę witaminki dla zdrowia  Włosy mi mniej już wtedy wypadały, cera była taka sobie...paznokcie nie są dla mnie żadnym wyznacznikiem, bo jeżdżę regularnie konno a przy nich nie dam rady utrzymać pięknych długich paznokci ;] Pogodziłam się więc z krótkimi...zawsze tylko je maluję jakoś fajnie ;]
Ja łykałam Humavit ze skrzypem i pokrzywą  Efekty...takie sobie  Bardzo szybko rosły po nich paznokcie, o 
A drożdże same są w tabletkach? Muszę sprawdzić...na to TŻ przystanie i nie będzie mi z głowy wybijać 
|
Spirulina właśnie ma fajny komplet witamin i to mnie przekonało do zakupu Z cerą problemów już nie mam, więc ciekawa jestem jak podziała na włosy (ta ilość białka ) i metabolizm - a ponoć ma dobrze działać 
Drożdży w tabletkach jest kilka rodzajów. Ceny są rozbieżne, więc warto sprawdzić składy.
|
|
|