Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grudniowe mamusie 06!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-10-15, 18:35   #1504
Anulka33
Raczkowanie

Dot.: Grudniowe mamusie 06!!

cześc laski.Zostało mi trochę rzeczy po starszym synku ale wiesz lepiej dokupić troszke nowych rzeczy do szpitala Ogólnie mam dużo rzeczy ale przechodząc obok sklepu z akcesoriami dla niemowląt to nie mogę się oprzec i kupuję choć drobnostke oczywiście wszystko zależy od kasiory Fajnie jakbyśmy razem urodziły no i podzielily sie wrażeniami z porodu . na początku ciąży napaliłam się na poród w wodzie [bo niby mniej boli],takie porody odbywają się u nas w Pucku.ale niestety nie ma oddziału IOM-u dla niemowlat i w razie czego wioza dziecko do Wejherowa Także najprawdopodobnie urodzę normalnie w Wejherowie .Bać to może się nie boję bo wiem już co mnie czeka ale niepokój o dzidziusia jednak jest .Jużsie nie mogę doczekaca tyNita jak przygotowana jesteś na maxa czy raczej pomalutku dokupujesz wszystko dla dzidzi.Zdecydowałam się jednak na pieluszki te tańsze tzn.Huggies a nie jak 6 lat temu kupoeałam wszystko z Pampersa,a jak się pożniej okazało mój synek byl na nie uczulony Napiszcie co tam u was dziewczyny I czy macie trochę stracha [bo ja małego]
Anulka33 jest offline Zgłoś do moderatora