Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem zalamana :( bardzo prosze o pomoc w diecie :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-04-19, 18:04   #1
Gorzka_Landryneczka
Przyczajenie

Jestem zalamana :( bardzo prosze o pomoc w diecie :(

Ciesze sie ze tu trafilam,szczerze mowiac stronke podala mi przyjaciolka.Mowila ze jest tu forum na ktorym sa kobietki takie jak ja ktore pomoga mi a wiec oddaje Wam moje drogie moje zmartwienia w Wasze raczki,i zarazem blagam o pomoc.Mam nadzieje ze nie pozostawicie mnie samiutkiej z moim ogromnym zmartwieniem.Bede bardzo szczesliwa jezeli to przeczytacie

Mam na imie Julka mam 16 lat.Nie sugerujce sie wiekiem nawet takie "mlode dziolchy" maja problemy zwiazane z waga.Moim problemem jest to ze bezskutecznie sie proboje odchudzzac.Gdy zaczne jakoms diete trwa ona max.3 dni podowem jest moje lakomstwo.Myslalam o tabletkach chamujacych apetyt,ale jestem za mloda chyba zeby sie chemia faszerowac.Bardzo chcialabym schudnac chociaz 5 kg tak bardzo na tym mi zalezy a najwiekszy problem to ze po pierwsze nie potrafie wytrzymac na jakies dietce dluzej niz 3 dni po drugie NIE MAM ZIELONEGO POJECIA O DIETACH jestem zalamana...tyle podejsc i tyle porazek powoli wpadam w dolek...chcialabym stosowac diete w ktorej nie glodowalabym tzn.nie czula glodu i zeby produkty byly w miare "normalne" czyli maloskomplikowane(i zebym przestala byc "lakomczuchem")oraz z fajnych produktow.BARDZO WAS PROSZE PODAJCIE MI JAKIES FAJNE DIETKI (NAJMILEJ WIDZIANA 1000KCL) TAK BARDZO MI NA TYM ZALEZY PROSZE O POMOC...
JA JUZ NAPRAWDE JESTEM TYM ZALAMANA Z GORY DZIEKUJE ZA WSZYSTKO!
Gorzka_Landryneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując