Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-26, 00:19   #2382
martini.
Zakorzenienie

Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
I po prezencie

Zapytałam tż czy pojechalibyśmy w sobotę tam (bo to jest tylko w weekendy, do końca sierpnia) ale on mi przypomniał że przecież jego tata robi imprezę urodzinową.
A w niedzielę jesteśmy sami bo moi rodzice idą na 70lat i planujemy ten czas wykorzystać inaczej .
Czyli muszę kombinować dalej...
Oj tam oj tam, nie ma tego złego Coś wymyślisz na pewno

Cytat:
Napisane przez lybecka Pokaż wiadomość
Zamówiłam wczoraj Eve więc mogę dodać realne zdjęcia
Bardzo fajnie wygląda, rozważałam ją albo jej siostrę Elsę, ale krótkie rączki psują wszystko

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
karmelowo-brązowa Tilda.

Zdjęcia nie są super jakości. Walczyłam, zeby dzieci nie wchodziły mi w kadr

Skórka wygląda na bardzo porządną i ma super fakturę. Kolor jest przepiękny
Dziwne jest to zapinanie na pasek, ale myślę, ze nie będę tak zapinała. Torba nie ma zamków. Główna komora zapinana na zatrzask i jeszcze jeden zatrzask spinający całą torebkę. Fajnie, ze ma dodatkową przegródkę i kieszeń. Pasek mógłby być dłuższy, bo zamierzam ją nosić na ramieniu. Ogólnie bardzo mi się podoba i ją zatrzymuję, myślę, ze sprawdzi się o wiele lepiej niż vivien czy kristy
Świetnie się prezentuje, będzie pasować do mojej szafy Choć ja celuję w tą drugą wersję kolorystyczną

Cytat:
Napisane przez Plotkaraaa Pokaż wiadomość
pochwalę się czarną Fei

-dobrze wykonana
-skórka przyjemna (nie jest tak błyszcząca jak na fotkach ale całkowicie matowa też nie )
-duża, spokojnie pomieści format a4
- łańcuch dobrze przymocowany więc nie powinien zaraz sie urwać
- i co najważniejsze nie śmierdzi rybą
a możesz zrobić zdjęcie na ramieniu jeszcze

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Jest coś gorszego od oblanego prawka ! Nie będzie mojego drugiego obiekta nad jeziorem
No co za pechowy dzień! Ale co tam, gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta. Poznasz kogoś nowego

Przepraszam, dzisiaj też nie odpiszę, padam
Dobranoc!
martini. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując