Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz.4 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-26, 08:20   #4174
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

melleczka a w jaki sposób oni szyją te suknie? Jeździ się na przymiarki, czy podajesz tylko wymiary? Bo jak podaje się wymiary i widzi gotową na koniec, to trochę lipa... I pytanie kiedy się płaci za nią, czy przed, czy po, bo jak mi się nie spodoba to nie chciałabym za nią płacić...

Wiecie co ja ostatnio prześledziłam wątek na wizazu o sukniach z ebay, allegro. Dziewczyny przeważnie sobie chwalą takie suknie.

np. taka suknia niecałe 100 funtów

Tutaj strona do wątku

Szczerze to za taką kwotę jeszcze bym się pewnie odważyła kupić suknię. Przeważnie dziewczyny robią poprawki - trzeba zwęzić. U mnie to nie problem z mamą krawcową. No nie wiem. Dużo czasu jeszcze mam.

Ja bym radziła pochodzić jeszcze po salonach w takich małych miastach. Tam przeważnie są takie zwykłe salony. Bynajmniej u mnie do 1500 zł się dostanie nową suknię ślubną. Moja koleżanka 2 lata temu na wyprzedaży kolekcji kupiła suknię za 500 zł i naprawdę ładną. Byłam wtedy w szoku.

sayuri_69 to rzeczywiście szybko Ci się udało dostać do lekarza. Obok mnie w takim 10 tys mieście można się praktycznie z miesiąca na miesiąc dostać do lekarza, tylko Ci lekarze, to pożal się Boże... Przez nich jestem w takim a nie innym stanie... A tak w większych miastach to do końca roku nie rejestrują...

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora