Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-26, 11:28   #3491
Dobrenka
Zadomowienie

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
napisałam że wyjade :P ale na chwilę obecna nie wyjeżdzam więc ćwiczę
aaaaaaaaaaaaaaaa sorki przekręciłam coś w takim razie

Po zrobieniu drugi raz pierwszego dna powiem Wam że dużo lepiej moje mięśnie to odczuły.. jednak 2 tygodnie chodzenia po górach dało tak czy tak odpocząć mięśniom po Turbo Fire. Chociaz jak po 10 h schodziłam z gór to ledwo po schodach wchodziłam do pokoju.. no ale jednak inne mięśnie pracują i już..
Cytat:
Napisane przez riviiv Pokaż wiadomość
hah no coz... Jest smichowy w tym swoim wygladzie, ale mnie i tak motywuje.
I to najważniejsze mnie nie musi ja po prostu lubię chyba te ćwiczenia i liczę że pomogą.. jak dla mnie może to prowadzić gobelin Ale spróbuj Szaliny mówię Ci
Dziewczyny nie wiem co to jest Lower i Normal.. Które ćwiczycie? To są jakieś stopnie? Niższy i normalny?

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

2 dzień zaliczony.. tym razem po Bum Bum nic nie bolało za to po H&T prawie mi dupka się zapaliła
Mam pytanie czy H&T ćwiczycie wszystkie filmiki? Bo ja mam to podzielone na 3-4 ale pstryknęłam wszystkie (37 minut). Pytam bo gdzieś czytałam że to trwa około 16 minut jeden
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-08-26 o 09:46
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora