Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-26, 19:30   #306
Gruffi
Rozeznanie

Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.

Cytat:
Napisane przez masterpiece Pokaż wiadomość
Własnie to miałam na myśli,ale nie mogłam się wysłowić. Chodziło mi o takie proste myślenie i kierowanie się emocjami.
A propos pedofilii-sąsiad mieszkający piętro nad moim chłopakiem był pedofilem. Pracował jako taksówkarz i kiedyś chciał "zgarnąć" jakąś małą dziewczynkę proponując jej kupno komórki,o ile pamiętam,za to,że pojedzie z nim w jakieś miejsce. Dziewczynka się nie zgodziła i dodatkowo poskarżyła się komuś starszemu. Koleś poszedł siedzieć,a w taksówce znaleziono pełno ukrytych zdjęć o takiej tematyce.
Piszę był-bo zmarł.

Dodam jeszcze,że M. mieszka na osiedlu,na którym jest masa dresiarzy i cud,że skończyło się tylko tym,że poprzebijali mu opony w taksówce i potłukli szyby,gdy sprawa wyszła na jaw. Normalnie spodziewałabym się większego linczu. Nie mówię,że to popieram,czy gardzę,ale no,jest jak jest,po tych ludziac spodziewałabym się większych nerwów.
Dla takich osobników, bo trudno to nazwać człowiekiem to najwyższa kara powinna być... Na moim osiedlu też kiedyś mieszkał pedofil, ale go policja zgarnęła... Aż mi ciary przechodzą, jak sobie wspomnę, jak go mijałam na mieście...
Just believe in yourself
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The way out of the dark
Gruffi jest offline Zgłoś do moderatora