Dot.: Kącik Ice Coffe, smutki różnej wielkości - Motywacja i sens życia górą...!
Cytat:
Napisane przez brzydula_81
no wlasnie tez tak myslalam, czytam caly czas blogi rozwojowe, troche mi sie otwarly oczy na rozne sprawy,ale chyba czas zaczac testowac wszystko w praktyce
masz juz plan dzialania?
|
wczoraj przeczytałam w kolejnej książce Hicksów, że jakiekolwiek działanie nie ma sensu, kiedy myślisz na odwrót...
np. tyrasz jak wół, bierzesz nadgodziny, a ciągle brak kasy, ciągle nie starcza na życie... (dobry przykład życia w PL i zarabiania najniższej krajowej...)
wiec oni piszą tak, że póki nie poczujesz się duchowo szczęśliwa i bogata, to nadaremne twoje wysiłki fizyczne...
jak dla mnie coś w tym jest, tylko trzeba sobie poukładać to wszystko w głowie...
dzisiaj mam zamiar zabrać się za Vitalego - czytałam już go, ale zacznę może nie od początku, ale poprzypominam sobie fragmenty, które ostatnio podkreślałam... no to taki duchowy plan na dzisiaj