Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (cz.IV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-27, 11:13   #4555
alexis77
Zadomowienie

Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
Pamietaj ze ja tez zaczynałam od wagi 62 kg. Przy wzroście 167. Jako cel chciałam zobaczyc 5 z przodu. I co da się? Da Potem miało być równe 50 aż w końcu poszło jeszcze niżej bo człowiekowi zawsze za mało . Także trzymam kciuki. Lece do pracy. Jak na nastepny tydz bede miała wolne powstawiam do klubu moje zdjecia przed i po moze kogos zmotywuje
Milusia a nie dałoby się na wątku albo na meila? bardzo chciałabym zobaczyć ale nie należę do waszego klubu a potrzebuje motywacji
Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
alexis nie, nie mieliśmy do tego głowy...

ale powiem Ci w sekrecie (i Wam dziewczyny) że zawsze mi się marzyła taka mała sesja i zgadałam się z taką dziewczyną na wizazu, która zakłada bloga ze zdjęciami, ze zrobi mi
a do czego mieliście głowę? bo z tego co wiem to chyba z mężczyzną jakimś byłaś? a ja oczywiście nie w temacie

Ja też chciałabym kilka ładnych zdjęć może nawet kilka w bieliźnie albo w jakimś seksownym wdzianku ale jak na razie to muszę do takich schudnąć
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora