2011-08-28, 10:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki, Krakowianki - nieustraszone pogromczynie Wawelskiego... część 13.
ecrulo dziekuję baaardzo! Za konkretna i syzbka odpowiedź. Właśnie wpisalam w google wydarzenia kraków i przegladam co sie dzieje, zaplanuje sobie czas od rana do wieczora
Nocleg interesuje mnie jak najtańszy i jak najbliżej sworca, rynku - centrum bo ja jestem zdolna sie zgubić. Zaraz przejrze, to co mi proponujesz i może znajde fajny nocleg.
Z tymi imprezami w klubach mnie pocieszyłas, bo własnie typowo wypisanych imprez na stronach nie ma wypisanych, jeżeli chodzi o srodek tygodnia, a musze jakos wieczory i noce sobie zagospodaowac 
Co do poznawania nowych ludzi, nie wiem czy akurat ja poznam kogoś, bo zawsze jestem nieśmiała i mało otwarta na poczatku, no ale kto wie. najbardziej boję sie tego, bo pierwszy raz robię sobie sama taki wypad ale porpstu wszyscy znajomi pracują w ciągu tygodnia, a ja nie zamierzam przesiedzieć tych 3 dni w domu 
zaplanuje sobie wszytsko, jakby co bede sie odzywac na PW do Ciebie w sprawie tych mapek 
jeszcze raz dzieki!!
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.
Narysuj mi coś
23/6
|
|
|