Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-28, 09:41   #3500
n1kotynka
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
super, że jesteście zdecydowani już na konkretny model - gratuluję
My jesteśmy anty targowi ani ślubne, mieszkaniowe czy teraz dla dziecka jakoś denerwuję się w tłumie i teraz tym bardziej z brzuszkiem, to mnie szlag trafia jak inni się rozpychają, trącają innych itp.

jeju dziewczyny zawstydzacie mnie macie tyle już wybranych rzeczy, przejrzanych stronek że wow a ja nie mam kiedy tego zrobić
my też jesteśmy anty targowi nie byliśmy na ślubnych, na mieszkaniowych kiedys kiedyś i to tylko dlatego, że nasz mama TZ zaciągnęła ale teraz chciałam, żeby małż zobaczył, że to nie taka prosta sprawa skompletować wyprawkę ale doszliśmy do kompromisu i spędziliśmy tam równo godzinę, przejrzeliśmy co chcieliśmy i pojechaliśmy oglądać samochody także luz

ja jeszcze nic dla dzidziusia nie mam null, zero wszystko kupię hurtem w październiku - listopadzie, nie mam gdzie teraz tego składować, muszę mieszkanie przygotować, pomalować, przemeblować, a mamy jeszcze czas przeglądam sobie rzeczy ale wiem, że zdążymy ze wszystkim na spokojnie, tylko troszkę później
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora