Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kącik Ice Coffe, smutki różnej wielkości - Motywacja i sens życia górą...!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-28, 15:49   #1942
Hatti
Rozeznanie

Dot.: Kącik Ice Coffe, smutki różnej wielkości - Motywacja i sens życia górą...!

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
czy ja mam otręby???
mam platki owsiane? wyszłoby? za grube chyba, moga się rozpaść...
kurcze zrobiłabym, bo wszystko mam, nawet mozarelle, która jest do 28 ważna, czyli do dzisiaj...
zrob i daj znac czy z platkow sie da..moja wyszla jadalna

to jak ja mam sie umyć? może czymś zakleję... a jak nie to bede się myć jak niemowlę, najdelikatniej na świecie
no nie wolno oparzen moczyc...
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

ale wygląda jak pizza
tak.wyglada jak pizza

Cytat:
Napisane przez brzydula_81 Pokaż wiadomość
hmmm..no ja sobie wyobrazilam taka normalna, tylko na ciescie otrebowym to ma tylko nazwe wspolna z prawdziwa pizza, jeszcze bez sera... Hatti ale dlaczego dietetyczna przeciez Ty chudziutka jestes
moze i chudziutka,ale nie wszedzie..wogole to nieproporcjonalna budowe mam i musze sie kamuflowac
ostatnio mi poliki/tzw.pyzy sie zrobily

no to do roboty
ja tez mam platki owsiane, ale zrobie sobie chyba maseczke
ach,to szerokie zastosowanie otrebow...

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
Hatti po Dukanie tak jedzie ale niektóre z jego dietetycznych dani są naprawdę fajne i pyszne.
ja mam lat 29 jestem z tego wynika najmłodsza w stadzie. Zdięc Lenki nie dostałam -wyślijcie, a ja wyślę jej swoje podobizny jak wrócę od pilnowania dzieci.
Byłam na zakupach...miałam kupić kilka rzeczy a niestety nawaliłam tyle, że zapakowałam plecak i dwie torby a potem z buta do domu, więc wyglądałam jak wielbłąd - za to jedzenie na tydzień i trochę kosmetyków
ale wiecie co się stęskniłam za wami - przychodze a tu trzy strony do doczytania....

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

nie pichci - ale postanowiłam dzisiaj upichcić i co? i telefon zadzwonił, koleżanka prosi o popilnowanie dziecka swego nim mąż wróci no to co innego pozostaje jak się zgodzić, a jutro.... może jutro coś ugotuję? chociaż z samego rańca do miasta chciałam...tylko czy ja się zwlekę z wyra
a zostalo mi po dukanie to,ze dziennie3lyzki otebowe stosuje w kuchni..
a reszta to juz roznie..

no to znak z gory,ze nie dane Ci dzis w garach siedziec kochana
tylko bedzie nadrabianko pozniej