2011-08-28, 15:49
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kącik Ice Coffe, smutki różnej wielkości - Motywacja i sens życia górą...!
Cytat:
Napisane przez magnolia79
c zy ja mam otręby???
mam platki owsiane? wyszłoby? za grube chyba, moga się rozpaść...
kurcze zrobiłabym, bo wszystko mam, nawet mozarelle, która jest do 28 ważna, czyli do dzisiaj...
zrob i daj znac czy z platkow sie da..moja wyszla jadalna
to jak ja mam sie umyć?  może czymś zakleję... a jak nie to bede się myć jak niemowlę, najdelikatniej na świecie
no nie wolno oparzen moczyc...
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------
ale wygląda jak pizza 
|
tak.wyglada jak pizza
Cytat:
Napisane przez brzydula_81
hmmm..no ja sobie wyobrazilam taka normalna, tylko na ciescie otrebowym  to ma tylko nazwe wspolna z prawdziwa pizza, jeszcze bez sera... Hatti ale dlaczego dietetyczna przeciez Ty chudziutka jestes
moze i chudziutka,ale nie wszedzie..wogole to nieproporcjonalna budowe mam i musze sie kamuflowac
ostatnio mi poliki/tzw.pyzy sie zrobily
no to do roboty 
ja tez mam platki owsiane, ale zrobie sobie chyba maseczke 
|
ach,to szerokie zastosowanie otrebow...
Cytat:
Napisane przez kapukat
Hatti po Dukanie tak jedzie  ale niektóre z jego dietetycznych dani są naprawdę fajne i pyszne.
ja mam lat 29 jestem z tego wynika najmłodsza w stadzie. Zdięc Lenki nie dostałam -wyślijcie, a ja wyślę jej swoje podobizny jak wrócę od pilnowania dzieci.
Byłam na zakupach...miałam kupić kilka rzeczy a niestety nawaliłam tyle, że zapakowałam plecak i dwie torby a potem z buta do domu, więc wyglądałam jak wielbłąd - za to jedzenie na tydzień i trochę kosmetyków
ale wiecie co się stęskniłam za wami - przychodze a tu trzy strony do doczytania....
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------
nie pichci - ale postanowiłam dzisiaj upichcić i co? i telefon zadzwonił, koleżanka prosi o popilnowanie dziecka swego nim mąż wróci  no to co innego pozostaje jak się zgodzić, a jutro.... może jutro coś ugotuję? chociaż z samego rańca do miasta chciałam...tylko czy ja się zwlekę z wyra 
|
a zostalo mi po dukanie to,ze dziennie3lyzki otebowe stosuje w kuchni..
a reszta to juz roznie..
no to znak z gory,ze nie dane Ci dzis w garach siedziec kochana
tylko bedzie nadrabianko pozniej
|
|