Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - urządzenie do peelingu kawitacyjnego- w domu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-28, 17:29   #26
aga89s
Rozeznanie

Dot.: urzadzenie do peelingu kawitacyjnego- w domu

Cytat:
Napisane przez unheeded Pokaż wiadomość
Bump!

Też się napaliłam na domowy peeling kawitacyjny, głównie ze względu na dość niską cenę urządzeń oferowanych na all, a także możliwość wykonania zabiegu o każdej porze dnia i nocy, bez potrzeby wcześniejszego umawiania się.

Zatem do rzeczy: czy któraś Was ma może urządzenie SkinClear 8010? Jeśli tak, to bardzo proszę o opinie Lub też o opinie na temat innych tego typu zabawek, jednak w przybliżonej cenie.

Pozdrawiam!
ja używam i jestem zadowolona, peeling ten + serum i maska algowa z Bielendy dają przybliżony efekt do tego który uzyskiwałam u kosmetyczki - gładsza cera o ujednoliconym kolorze. Raz w tygodniu robię sobie peeling + serum i maska, a czasem używam doraźnie do zdezynfekowania niespodzianek

niemniej należy dodać, że nie oczekiwałam od niego cudów - byłam u kosmetyczki na takim zabiegu i jestem świadoma że moja tłusta problemowa cera nie będzie od razu gładka i piękna, zabieg ten nie usunie też głębokich wągrów, zaskórników i wszystkich tym podobnych syfów, owszem usuwa nadmiar sebum i razem z maską zwęża pory, dobry dla czasowego poprawienia stanu cery ale na pewno nie leczy problematycznej skóry. Choć i tak myślę, że lepsze to od wszystkich nic nie dających drogeryjnych peelingów.

5w1 [SIZE=1]

Żywienie - praca, pasja, całe życie
http://przepisnik-vita.blogspot.com/
aga89s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując