2011-08-28, 19:11
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pożegnać TRĄDZIK raz na ZAWSZE - kuracje, pielęgnacja, makijaż. ZBIORCZY!
Cytat:
Napisane przez PinkyDoll
skoro to taki ,, zwykły lek'' i powinno sie go zawsze wszystkin ana każdr tradzik przepisywac - to dlaczego wielu lekzry wypowiada sie o jego wielu wielu skutkach ubocznych i powikłaniach? dlaczego trzeba na pismie wyrazic zgode na leczenie i spełnic wiele, wiele innych warunków zanim zacznie sie go przyjmować?
Gdyby był jak Vit c nie było by przez tyle lat tyle szumo wokół niego i tylu watpliwości i przeciwników jego przyjmowania
Co do mojej znajomej - stara sie o dziecko juz bardzo długo -myslisz ze nie robiła badań i nie jest pod kontrola specjalisty? ze nie sprawdzała wszystkich mozliwości? Juz sama nie wie dlaczego? Czasami w rozmowach wspomina mi ze juz ,, nawet nachdzą ja takie myśli, ze to wina tego ze kilka lat temu brała Izotek?
A nie mozna wylkuczac ewentualności ze może tak być
Co do mycia olejkami - potepiłam oliwke Hipp i zmywanie buzi za jej pomocą - gdyż spwodowała u mnie mega wysyp i u moich znajomych zapchanie - wiec zraziło mnie to do jakichkolwiek olei na zawsze!!!
|
Nigdzie nie napisalam ze Izotek to zwykly lek i ze kazdemu powinno sie go przepisywac, sama broniłam sie 10 lat przed nim.
Co do drugiego podkleslenia- nie, nie mysle, bo to nie moja sprawa.
To tyle w kwestii tlumaczenia sie dlaczego smiałam zabrac głos odnosnie twojej wypowiedzi
|
|
|