2011-08-28, 18:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SĄ TERMINY PORODOWE, ALE TAKŻE STARANKOWE - Dzidziuś 2012/2015
Cytat:
Napisane przez Bika83
Co do testowania...... no nieźle, to Ci test psikusa zrobił...... może to i lepiej, zawsze jest jeszcze nadzieja 
|
No dokladnie test sobie ze mnie zazartowal 
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Żabcia ale jak to się nie ci nie pokazało?? Tak dziwnie.
|
No nic nie pokazal ani jedne ani dwoch kreseczek
Cytat:
Napisane przez Bika83
Aha...... Żabcia, link do Twoich zdjęć ślubnych w podpisie nie działa  jest tam błąd - zamiast "pk" ma być "pl" ale jak się poprawi to nadal nie działa 
|
Nie kochana to "pk" to moje i Meza pierwsze litery imion ten link mamy od fotograf on mial byc wazny tylko rok .. a juz dwa lata po slubie .. moze nasz fotograf usunal? jeszcze niedawno dzialal 
Cytat:
Napisane przez stokrotka24
chyba test był zepsuty, raz na jakiś czas się zdarza  to czekamy z niecierpliwością do terminu twojej @ oby nie przyszła i wyszły 2 krechy. No i trzymajcie się dzielnie dzisiaj. Siedzicie w domu dzisiaj nie? zabezpieczaliście jakoś dom?
.
|
No jakis feralny test mi sie trafil .. ale mam jeszcze dwa wiec zrobie pod koniec tyg 
My juz po huraganie u nas nie bylo az tak zle .. jedyne co to schowalismy grila i wypoczynek do srodka tak siedzimy w domu wlasnie ogladamy kabarety 
Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow
Zabcia uwazaj na siebie kochana
|
dzieki kochana 
my juz po wszystkim nie bylo tak zle jedynie NYC jesttroche zalany .. bardziej panikowali ...
Cytat:
Napisane przez kaorlak
Uważajcie na siebie, podobno ten huragan słabnie 
Test pewnie był uszkodzony także spróbuj też jutro 
|
tak u nas juz koncowka huraganu bylo 
test zrobie w srode dopiero
|
|