Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SĄ TERMINY PORODOWE, ALE TAKŻE STARANKOWE - Dzidziuś 2012/2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-28, 18:52   #71
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: SĄ TERMINY PORODOWE, ALE TAKŻE STARANKOWE - Dzidziuś 2012/2015

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Co do testowania...... no nieźle, to Ci test psikusa zrobił...... może to i lepiej, zawsze jest jeszcze nadzieja
No dokladnie test sobie ze mnie zazartowal

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Żabcia ale jak to się nie ci nie pokazało?? Tak dziwnie.
No nic nie pokazal ani jedne ani dwoch kreseczek

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Aha...... Żabcia, link do Twoich zdjęć ślubnych w podpisie nie działa jest tam błąd - zamiast "pk" ma być "pl" ale jak się poprawi to nadal nie działa
Nie kochana to "pk" to moje i Meza pierwsze litery imion ten link mamy od fotograf on mial byc wazny tylko rok .. a juz dwa lata po slubie .. moze nasz fotograf usunal? jeszcze niedawno dzialal

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
chyba test był zepsuty, raz na jakiś czas się zdarza to czekamy z niecierpliwością do terminu twojej @ oby nie przyszła i wyszły 2 krechy. No i trzymajcie się dzielnie dzisiaj. Siedzicie w domu dzisiaj nie? zabezpieczaliście jakoś dom?
.
No jakis feralny test mi sie trafil .. ale mam jeszcze dwa wiec zrobie pod koniec tyg

My juz po huraganie u nas nie bylo az tak zle .. jedyne co to schowalismy grila i wypoczynek do srodka tak siedzimy w domu wlasnie ogladamy kabarety

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość

Zabcia uwazaj na siebie kochana
dzieki kochana

my juz po wszystkim nie bylo tak zle jedynie NYC jesttroche zalany .. bardziej panikowali ...

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Uważajcie na siebie, podobno ten huragan słabnie
Test pewnie był uszkodzony także spróbuj też jutro
tak u nas juz koncowka huraganu bylo

test zrobie w srode dopiero

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora