2006-10-16, 17:20
|
|
Raczkowanie
|
Jak jem? za duzo, za malo? za pozno za wczesnie? przytyje czy schudne?:D
No wlasnie..a wiec jakis nieclay rok temu odchudzajac sie..a wlasciwie ograniczajac jedzeonko schudlam 5 kg..pozniej zaczelam robic jesce brzuszki(50 dziennie) i sobie troszke "wyplaszczylam" brzuch. Niewazylam sie od tego czasu jak shcudlam te 5 kg, pzrestalam cwiczyc i nagle mnie cos dzgnelo..PRZYTYLAM!! i postanowilam znowu ograniczyc jedzenie do takie postaci jak zaraz podam..ale..nie moge schudnac! juz 2 tyg ponad minelo a ja NIC! myslalam ze zorbie jak pzredtem pierw troche schude a pozniej dopieor zaczne cwiczyc aerobiczna 6 i jesce na twisterze po 10 minut dziennie..ale nie moge schudnac..pije tlyko wode, czasem gorzka herbate..nie jem slodkiego..a moje jedzienie wyglada mniej wiecej tak:
-Sniadanie-godzina 9(nie, nie da sie wczesniej.. ) 6lyzek musli=jogurt may naturalny lub 2 kanapki chlebka graham, lyzka masla roslinnego, 2 plasterki serka zoltego i plasterek pomidorka
-2 Snadanie godz. 11 - 2 kromki chleba graham, 2 plastry sera zoltego, lyzka masla roslinnego i plasterek(? ) papryki czerwonej.
-Cos miedzy obiadem a 2 sniadaniem(bo obiad moge dopiero o 16 bo wtedy ejstem w domu po lekcjach i zajeciach) jablko lub jakis inny owoc(najczesciej jablko..)
-obiad godzina 16 pzrewaznie ryz, lub kasza, zadziej ziemniaki, cdo tego zasme warzywa jakies, czasem mieso, raz w tygodniu ryba..czasem jakas salatka..czasem makaron z plasterkiem sera zolteo..roznie to bywa ale generalnie 450 kal nie pzrekracza chyba..
-kolacja godzina 18 jajko gotowane takie na twardo albo owoc, kromka peczywa chrupkiego z pomidorkiem, jogurcik.. jak jajek brak..
Ja nie wiem to ejst za malo czy za duzo czy za zadko czy za czesto czy z amalo czegos tam? bialek czy tluszczy czy weglowodanow? ja sie na tmy nie znam niestety nawet za bardzo nie otarfie powiedziec co jest bialkiem
czy mzoe ejst jakas inna przyczyna ze to nci nie rusza? moze powinnam zaczac cwiczyc od razu teraz? bo inaczje nie da sie? ehh z gory dzieki za odpowiedz
(od razu mwoie nie przytylam 10 kg tylko ze 3 ale widoczne..przynajmniej tak mi facet powiedzial z emi sie przytyło i w zasadzie stad to cale moje halo )
|
|
|