Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-29, 08:53   #689
Kajool
Zadomowienie

Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Nie no, co to ku*** mać, dziecko jest zabawką czy co ?!
Baba totalnie bez wyobrazni, przecież takie małe 4-letnie dziecko, może w każdej chwili ją puścić, bo jeszcze nie rozumie wiele.
Mam 4-letnią sąsiadkę i jak pomyślę, że takie dziecko trzymałoby takie maleństwo, to mnie aż ciary przeszywają.
Ale patrz, jak tesciówka wykorzystała moment, gdy Cię nie było !

.
a wiecie, ze jak ja\sie urodzilam, tooja siostra miala 4 lata. strasznie szalala za mna. kiedys jak spalam, mama wyskoczyla po cos do ogrodka, al szybko wrocila jak zobaczyla moja 4 letniasiostre ze mna w ramionach woknie. na szczescie nic sie nie stalo ale moja siostra miala silna potrzebe opiekowania sie mna np. dala mi wody do picia.. to nic ze z kranu :P
Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Sara wytrzyma minute, góra dwie, trzy to juz rekord świata

Nam neurolog zalecila zeby do ćwiczeń na brzuszku podkładać pod paszki zrolowany ręcznik. Sara potrafi przepełzać przez cały ręcznik
pokazesz na zdjeciu jak?? szymek nie cierpi lezec na brzuszku

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
mam 10 stron do nadrobienia no zobaczymy czy dam radę... na początek gratuluję nowym mamusiom: editka, sweet, stronczek, telik, Aga

moja Hanka stęka w łóżeczku, chyba się zaraz obudzi... w końcu zaczęła nam ładnie spać w nocy, budzi się tylko zjeść i śpi dalej, tylko, że zanim zaśnie to trzeba ją zabawiać średnio 3 godziny...
no i brzuszkowych problemów ciąg dalszy... pręży się i płacze przy każdym bączku, a kupę robi raz na dzień lub dwa dni, więc pręży mi się tak w zasadzie cały czas...
a z dobrych wiadomości to byłyśmy na USG bioderek i wszystko w porządku nawet nie musimy jej pieluchować ani nic. kontrola za 5 miesięcy.
za tydzień pierwsze szczepienie i wizyta u kardiologa - prosimy nieśmiało o kciuki żeby z serduszkiem się "polepszyło"

a teraz spróbuję trochę nadrobić.....
trzymam kciuki

GRATULUJE NOWYM MAMUSIOM

zmalowana swietny prezent

brumek
chociaz czesto mam inne poglady to jestes moim wzorem mamusi

a u nas trudne chwile, tz wyjechal do monachiun a mi sie tylko plakac chce. szymek chyba to wyczuwa bo jest b. niespokojny