Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-29, 13:32   #238
medzia104
Zadomowienie

Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!

Cytat:
Napisane przez Ala002 Pokaż wiadomość
Ooo.. dzięki wielkie, bo ja własnie zaczynam tak na serio więc nie znam się mocno... Ufff super to teraz jak najszybciej na zakupy i gotowe... Jestem załamana wczoraj byliśmy na mieście z rodziną no i było wejście do MD na lody.. ja wzięłam owocojogurt, ale chyba tez bardzo źle nie??? Powiedzcie mi, co robicie jak chcecie coś słodkiego zjeść bo ja nie wiem co wtedy....
Taki owocogurt w McDonald's ma ok 190 kcal, ale i 25 g węglowodanów. Faktycznie, jeśli idziesz z rodzinką i głupio Ci nie zjeść czegoś razem z nimi to możesz taki jogurt zjeść, ale to znowu - nie za często, bo ani się nim nie najesz, ani nie jest super dietetyczny.
Nauczyłam się, że jeżeli chce mi się czegoś słodkiego biorę jogurt owocowy albo jakiś serek. Dzisiaj np. zjadłam coś, co wypatrzyłam u Bottegi - kromkę pieczywa chrupkiego z łyżeczką dżemu owocowego. Czytałam też, że dziewczyny dodają do sera białego zwykłe kakao i słodzą to słodzikiem, ale nie próbowałam, więc nie mogę zdać relacji, jak smakuje. Dla mnie numerem jeden z dietetycznych słodkości jest jogurt lub owoc. I szybko się nauczysz, że zjedzenie takiego czegoś na diecie jest naprawdę nagrodą

obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem

104-99-96,8...

medzia104 jest offline Zgłoś do moderatora