Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-29, 20:18   #3510
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez TheViolet Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam do was wielką prośbę. Potrzebuje obiektywnej opinii. Od jakiegoś czasu cały czas myślę o jakiejś zmianie w swoim wizerunku, a wszystkie wiemy, że najprościej jest pójść do fryzjera
Jak najbardziej grzyweczka plus długie włosy, ja Cię widzę w b. ciemnym zimnym brązie
Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Też bym się chętnie dowiedziała, bo mój nałogowo pije cole Je same śmiecie... Ale nic z tym nie mogę zrobić, bo co z tego, że u mnie zje coś zdrowego a jak pojedzie do swojego domu to rodzinka zrobi mu michę spaghetti z duża ilością sztucznego sosu i sera, która starcza mu na kolację, śniadanie i obiad Bo nie chce im się gotować ... I brzuch rośnie ... A na ćwiczenia to nie da się go namówić ani prośbą, ani groźbą ani niczym...
no, czyli nie jestem sama z tym problemem
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Mój tż też zapścił brzuszek niestety,i chciałabym żeby zeszczuplał-zresztą on też chce,to nie to że ja mu każę chciałabym ze względu na Jego zdrowie,bo potem będzie tył i tył coraz bardziej Nie kocham go wcale mniej z brzuszkiem,ale wiem że będzie mu lżej jak zeszczupleje,ma 176 cm wzrostu i prawie 90 wagi...ogólnie jest średniej budowy,nogi ma cienkie,ramiona ładne,ale brzuch kurde jak babka w ciąży...niestety nie ma silnej woli...pyta mnie co robić żeby schudnąć,mówię mu,tłumaczę,słucha ale tego nie robi

o matko jaka z Ciebie chudzina...mi mówią że chuda a 50-52 ważę,ile masz wzrostu Skarbie?

kurczę,brzmi smakowicie...nie wiedziałam że z zupki można,zapiszę sobie

Ja teeeż,chipsy to mój nałóg i tak samo latem jem mnóstwo owoców i warzyw,uwielbiam sobie np.utrzeć marchewkę z jabłkiem teraz się obżeram winogronami
kolejna ze swoim Miśkiem

hehe mam 153cm wzrostu

jutro i ja lecę po składniki na sałatkę

marchewke lubię samą, świeżutką - mniam! Ja wieczorami wciągam sałatkę z pomidorów i ogórków z cebulką
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Kurczę otworzyłam sobie Was w Operze (całe życie używałam Explorera) i robię buźki to jest tylko znacznik a nie prawdziwa buźka,nie podobuje mi się pfff wracam do Explorera
używasz explorera? zamień na mozillę! tu fajnie chodzi wizaż, a jest na pewno dużo bardziej funkcjonalna niż IE
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora