2011-08-29, 22:19
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!
Cytat:
Napisane przez lupinka
ojeeeej  rzeczywiście nieciekawa sytuacja. myślę, że musicie Waszą Mamę stopniowo przyzwyczaić do tego, że musi sobie znowu zacząć radzić sama, odwiedzać ją i wspierać na ile możecie, utrzymywać dobre stosunki, ale nie kosztem własnego życia, wszystkie jesteście dorosłe, macie swoje sprawy i Ona też musi to zrozumieć... im szybciej tak naprawdę stanie na nogi i się otrząśnie po tym naprawdę strasznym zdarzeniu tym lepiej dla Was wszystkich... trzymam kciuki żeby się dobrze wszystko poukładało 
|
Wiem o tym wszystkim, staramy sie ją wspierac, lecz ona ma trudny charakter nie jest to takie proste. Potrafi teraz wyżywać się na nas za swoje nieszczescia ehhh nie ma co gadać mamy jedynie nadzieje, ze z czasem jakos sie ułoży!
Dzieki
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------
Cytat:
Napisane przez viva91
Zastanawiam się czy sama mam coś z nich z charakteru Także z rodziną dobrze tylko na zdjęciu.
Życie...
|
Oj niestety każdy dziedziczy po swoich rodzicach jakies cechy charakteru ja czesto lapie sie na tym, ze gadam jak moja mama lub zachowuje sie podobnie choc zawsze sie wzbranialam, ze taka nie bede!
Podkreslone zdanie jak najbardziej prawdziwe
|
|