2011-08-30, 13:05
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
witam
ja sobie wstałam dziś o 10, bo siku mi się zachciało znów, w ogóle w nocy to z 3 razy potrafię wstać na siku jak w transie wstaję, robię swoje i zasypiam a rano otwieram lodówkę a tam cudowny zapach kabanosków, mniam. no ale nie zjadłam, zrobiłam sobie bułkę z pasztetem i ketchupem. później miałam wojnę z mamą o poduszkę, że przyniosłam do domu nie naszą od koleżanki u której spałam, bo tamtej nie było więc wzięłam w zamian ich. a ta jak się nie rozdarła, a mi się już słuchać nie chciało nawet i poszłam sobie. w końcu poduszka się znalazła a ta jaka uradowana czasami jest dziwna.
w ogóle to dowiedziałam się że mojej byłej przyjaciółce, z którą znam się od przedszkola oświadczył się facet (ma chyba 23lata). ona ma 17. i podobno się zgodziła, chyba jakaś nienormalna jest! w kwietniu skończy 18, nie wiem jak można w tak młodym wieku wychodzić za mąż. no ale w sumie nie dziwię się, ona ma pstro w głowie.
dzaga co do powtarzalności artykułów to nie wiem, ale skoro tak mówicie to na pewno to prawda. przejdę się dziś do sklepu może kupię sobie to Cosmo, zobaczę czy fajne raz nie zaszkodzi nic, a na nudne lekcje w szkole akurat będzie dobre 
monia zmieniłaś avatar i w ogóle nie zajarzyłam że to Ty piszesz, tak już się przyzwyczaiłam do tamtego a współczuję Ci tego okresu, niedawno ja cierpiałam 
marikamb ja też Ci polecam nożyce, mi bardzo nogi schudły jak je robiłam ale do tego wtedy ćwiczyłam na orbitreku. ale myślę że nożyce też dużo dały.
dzaga jak się ze sobą ciągle przebywa to normalne że są takie sprzeczki, ja ze swoim Tż jak czasem spędzamy cały tydzień codziennie po 8h to też szukam tylko zaczepki czym by tu go wkurzyć.. może i czasem facet to prosie ale czym są takie kłótnie w porównaniu ze szczęściem jakie nam dają?
|
|