Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-30, 17:20   #3669
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ja się melduję ale od jutra nie będę sie mledowac jakies 2-4 tyg b oddajemy kompa do serisu ;/
Będę tęsknić

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ktosia super ech.. fajnie mieć bliźniaki. Raz dwa i problem z głowy. TYlko nie jednojajowe.
Dla mnie mogą być i trzyjajowe, byle zdrowe

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
(...)
dlaczego teraz, dlaczego nie za 2 tyg?? My będziemy w Dąbkach i moglibysmy się spotkać... łłłłeeee. Ale cieszę się, że jedziecie

i dlaczego mnie to nie dziwi

Ja własnie wróciłam od sis. Byliśmy razem na obiedzie, mój brzuch przybrał rozmiarów, których jeszcze nie widziałam... do tego 2 piwka przy moich silnych lekach przeciwbólowych i powiem Wam, że odlot...
Fajnie było się zobaczyć z nimi i jeszcze z kilkoma znajomymi. Dali nam dość mocno do zrozumienia, że czekają na parapetówkę, ale to dopiero po powrocie

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

a dlaczego nie jednojajowe?

Ktosia, zapomniałam pogratulować czad! Bliźniaki są fajne
Gucia co za niefart z tym wyjazdem Kilka dni różnicy i byśmy sie spotkały! My niestety później nie możemy jechać, bo Marcelina ma szczepienie, potem przylatuje mój brat, a jeszcze potem idziemy na wesele.
Dziękuję za gratulacje

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
mi pasuje

wowwww rewelacja

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
No to faktycznie niespodzianka

(...)
Oj tak

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
(...)
ja bym nie chciała bliźniat, nie wyobrażam sobie tej podwójnej pracy, odpowiedzialności co innego mieć dzieci z małą przerwą pomiedzy.

(...)
Prawda jest taka, że chcieć to jedno, a życie i tak robi po swojemu
Zresztą wydaje mi się, że bliźnięta są inne, że często jest z nimi mniej kłopotu niż z "pojedynczym" dzieckiem. Ale to by musiała Gucia jeszcze zweryfikować, a raczej jej mama