Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-30, 23:38   #712
Kasza Manna
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Za minutę wyciągam chleb z piekarnika, pichciłam z nowego przepisu, ciekawe jak będzie smakował ....

Kasza - ale Ty jeszcze nie jesteś taka stara
Dawaj przepis chętnie spróbuję

Nie jestem? To co ja robię w tym wątku
Cytat:
Napisane przez kurczak Wolf Pokaż wiadomość

Coś mi tu ściemą zalatuje... No chyba, że masz małą, grabną główkę przytwierdzoną do większej "Ty"...

Miałam dzisiaj gości... Po dłuuuugim czasie widziałam się z taką psiapsiółą, z którą można konie kraść... ale - niestety siedzi teraz w Dzinkowie... Ależ mi brakuje tego, co było za dawnych lat... sentyment mnie dopadł... Pewne rzeczy są nie do podrobienia...
O, trafiłaś w sedno

Co do dzinkowej krainy, kto wie, może po powrocie z Makaronii pojadę (polecę) właśnie tam? Brat mnie dzisiaj zapraszał skoro mam siedzieć w domu i ewentualnie pracować za grosze, może spróbuję siedzieć tam i pracować za pensy?

A propos rodziny- będę miała chrześniaka - dziś pokazał klejnoty na USG
Cytat:
Będzie tak : późn iej (czego nie życzę) a rano
O, dokładnie o tym pomyślałam

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
To ja.. sama nie wiem jaką emotkę możnaby tu wstawić bo jestem zmęczona... przybyło plemię i chyba wzięło sobie za punkt honoru, że całą wizytę odbębni w 24 h... Skontrum to męczące fizycznie i umysłowo zajęcie.. ale jestem też radosna bo wyszłam do ludzi... Smutna bo mi osoby, które nie powinny się wtrącać w moje życie dowalają, że albo siedzę w domu albo daję się wykorzystywać idąc za darmo do roboty.. i niedobrze mi z powodu Indian... i płakać mi się chce "bo tak", a na samym końcu, bo bolą mnie stawy na tą wybitnie jesienną pogodę.

Chyba nie będę Wam truć tyłków i idę spać. Jutro muszę wcześnie wstać bo na 8 do biblioteki... Na prawdę mi tego brakowało...
Cieszę się, że w końcu czujesz się potrzebna . To kiedy wyjedziesz z domu? Gdziekolwiek? Świat Cię potrzebuuuuje.. bo jeśli zostaniesz w domu, to wątek spłynie łzami i sam się pochlasta (ostrą krawędzią bocznego menu) od Twoich smutków i marudzeń
Cytat:
Na razie będę tajemnicza, ok??
.
Gadaj, co to za Słoń Trąbalski?

A wiecie, że na humor najlepiej mi robi ciasto z mikrofali, tzw. w 5 minut? O ile nie mam niczego słodkiego pod ręką Właśnie się takim czekoladowym ciachem zajadam, popijając kawką Coś mają w Napletku nie tak z ciśnieniem, bo jeśli nie wypiję od rana kawy - boli mnie głowa (sama mam niziutkie ciśnienie). Dziś właśnie nie wypiłam, więc ta kofeinka to pro-zdrowotnie
Ściskam Wasze spróchniałe ciałka (na dobranoc, dla śpiochów )

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
No będziemy.
Ja też od paru dni jestem tak wnerwiona na moją starszą,żę albo ją odstawi ę do lasu bez prawa powrotu alb umrę na zawał.

Porąbałabym ale chyba dziecię, wiec nie tykam siekiery.

Badymka w skontrę w szkolnej bibliotece wkręcili mnie w 1 roku mojej pracy. Ale tego było.Uff
A czym Ci dziecię podpadło? Pożal się, wysłuchamy