Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 08:16   #1746
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Dziek dobry Kobitki

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

fajna kamizelka

ale dziewczyno masz piękne duże oczka

Dziekuje

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Kamizelka CZAD! Jaka Ty śliczna jesteś, znowu się kompleksów przy Was nabawię :P
CZAD co nie? hehe a tak piekna jestem, zwlaszcza o 23 bez makijazu hahaha ale rozumiem, ze juz spiąca bylas i pisalas takie glupoty:P

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Za.je.bis.taaaa Z pomponikami, ale miodzio, słitaśna że nie wiem Jak Ci się nie podoba to przyślij Sztuczce na urodzinki 5 grudnia

Dobranocka

ciesze sie, ze i Tobie sie podoba moge Ci pozyczyc na tego 5 grudnia, ale mi odeslesz na moje urodzinki 13 grudnia hehe

czyli ogolnie widze, ze wam sie spodobala faaajnie, bo mi tez sie wydawala za.je.biaszcza nie ma to jak Wasz opinia dzieki

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

A co do dzieci: była dziś u nas kobieta, która 2 miesiące temu urodziła dziecko, ma 41 lat i przytyła w ciąży... 36 kg
ooo to sporo..:/ ale moja kumpela tez tyle przytyla , a miala 20 lat jak rodzila.. wiec to nie od wieku zalezy..

oki, zbieram sie do pracy buziaki
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora