Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 08:27   #1751
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja też się nie wyspałam miałam takie głupie sny. Ale o dziwo nie ślubne
Dobrze ze mi przypomnialas... Miałam tragiczny sen. KOSZMAR! Snilo mi sie moje wesele.. I że byl pierwszy taniec i TŻ był chyba %%% i tak dziwnie mnie obracał.. Prawie wywracał na ziemie i wiem że prawie płakałam. W końcu nawrzeszczałam na niego, że co On wyprawia, jak sie zachowuje i pobiegłam do innego pomieszczenia. Nagle widzę jakiegoś młodego kamerzyste i pytam kim On jest? Na co On ze Pan M. nie dał rady przyjść no i ze On jest za niego. Co się okazało Pani fotograf też nie było a na jej zastępstwo był ktoś inny. Szybko obczaiłam na internecie jakie zdjęcia robi i byłam zawiedziona! Okropne! Mówię o tym TZ (nie bardzo się przejął) i pobiegłam płakać do ubigacji, ledwo mieszcząc się z suknią...

No i coś było jeszcze z tym pierwszym tańcem że go praktycznie nie było, a jak w końcu zaczeliśmy tańczyc to chyba do piosenki "windą do nieba"

Nigdy wiecej takich snów...

nena super i dzięki za pomysł A ty planujesz standardowe wróżby czy może własne sentecje lub coś innego?

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora