Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koszt wynajmu pokoju jednoosobowego w cenrum miasta uniwersyteckiego
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 18:37   #16
blondi1041
Rozeznanie

Dot.: Koszt wynajmu pokoju jednoosobowego w cenrum miasta uniwersyteckiego

Cytat:
Napisane przez tiramisu_ Pokaż wiadomość
koszt jednoosobowego pokoju w kilkupokojowych mieszkaniach/segmentach? Jak tak to bardzo fajnie, u nas to np. za samo miejsce w 2-os pokoju w akademiku (łazienka i kuchnia wspólna na piętrach - dla mnie masakra) płaci się od 330 do 400 zł:/ aha i dojazd na uczelnie autobusem ok. 40 min, czyli + bilet miesieczny i godzina straty na dojazdy.
moja sasiadka wynajmuje studentom za 250-300zl /osobe w mieszkaniu 3 -pokojowym, gdzie ona sama zajmuje jeden najwiekszy pokoj, a pozostale dwa sa to pokoje sredniej wielkosci (15m??) i w kazdym mieszka jedna osoba, dostep do kuchni, lazienki..
i podobne ceny na calym osiedlu. z koliei kuzynka wynajmowala przez okres studiow ok. cztery pokoje w innych miejscach i byly to ceny zawsze 300zl/osoba, w blokach. w domkach jednorodzinnym. jesli pokoj duzy to mieszkaly tam dwie osoby, jesli maly to jedna... tak to wyglada u moich znajomych, rodziny.. ale wiem ze sa tez drozsze pokoje..400zl.. ale to juz max
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując