Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Warunki akademickie a pogorszenie cery?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 19:30   #5
zywieczdroj
Zakorzenienie

Dot.: Warunki akademickie a pogorszenie cery?

Cytat:
Napisane przez olkam602 Pokaż wiadomość
moim zdaniem jeśli dbasz o skórę tak samo jak w poprzednim miejscu zamieszkania to akademik nie ma tu nic do rzeczy. sama borykam się z tym problemem i wiem że wiele czynników wpływa na "te niespodzianki" dieta, stres, słońce i upały też. pozatym wysyp jest wynikiem zmian w ograniźmie dokonanych kilka miesięcy wczęsniej. najlepiej nie trać czasu i idź do dermatologa
Hm, może ma znaczenie też to, że śpię po 5-6 godzin... Chodzę od dermatologa do dermatologa od podstawówki i tylko straciłam ogromną ilość pieniędzy. Używałam już chyba wszystkich maści na trądzik i leków. Moja wątroba ledwo zipi :/ Nie próbowałam tylko Izoteku, ale strasznie się boję i chyba nigdy nie wypróbuję....

Cytat:
Napisane przez majkens Pokaż wiadomość
pociesze Cie ze na jesieni otworza sie nowe mozliwosci- kwasy, lasery i inne przyjemnosci a z domowych sposobów poczytaj watek o pryszczach i mleku albo rzeczywiscie dermatolog albo madra kosmetyczka
No właśnie tylko nie wiem która opcja jest możliwa przy stanach zapalnych. Z tego co wiem to aby przeprowadzić jakieś peelingi i mikrodermabrazję nie można mieć już żadnych krost, a u mnie takiego stanu nie było odkąd pamiętam.
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując