Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z iloma ludźmi...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 19:51   #716
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa
Dot.: Z iloma ludźmi...

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak temat seksualności, o której rozmawiamy, wiąże się ze wstawaniem o 5 rano, czy z robieniem obiadu. Pojechałaś stereotypowo, a nadal nie wiadomo kto to jest kobieta, która dobrze się prowadzi.

Mam rozumieć, że postrzegasz świat w następujący sposób: albo będziesz uprawiać seks z kim chcesz, nawet na 1 randce - albo będziesz porządną kurą domową, która gotuje leniwemu, zachlanemu piwem grubasowi obiadki w pośpiechu, tak? Innych możliwości oczywiście nie ma.
Sprawdź w słowniku znaczenie słowa ironia a potem odpowiadaj na mój post.

Cytat:
Ja po prostu nazywam to zjawisko po imieniu. Co 4 studentka podobno dorabia na prostytucji. Oczywiście możemy stwierdzić, że to nie puszczanie - to po prostu takie ot, dorabianie biednej studentki, która lubi seks. Nikomu krzywda się nie dzieje, więc wszystko jest OK.

Czasem trzeba nazwać coś po imieniu.
Po imieniu to możesz kogoś zawołać na ulicy zamiast krzyczeć za nim "Tej!" (poznańskie zwyczaje ).
Rozróżniasz seks dla przyjemności od seksu dla korzyści materialnych? Czy należysz do typu ludzi glęboko wierzących że tylko mężczyzna ma radość z seksu?

A co do seksu na pierwszej randce, takie trochę inne pytanie: Czy całowanie się na pierwszej randce to już puszczanie się? A petting? Czy dopiero pełen stosunek? Hmh?

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując