2011-08-31, 20:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
Napisane przez mistress88
warum?
no i super
też tak myślę, ale już nic nie mówię, bo znowu Sarunieczka strzeli na mnie focha
jakich upałów?
a no i chciałam się pochwalić... tzn. tak połowicznie pochwalić. mnie tam zwisa pogoda bo za 2 tygodnie równo, lecę do Egiptu na 2 tygodnie  to już 2 raz tam będę, ale tym razem w Sharm el Sheikh. a połowicznie się chwalę, bo jadę z rodzicami  ale biorąc pod uwagę, że z chłopakiem się rozstałam, a znajomi albo nie mają kasy na tripa za granicę, albo pracują, albo jeszcze co tam innego, to i tak fajnie, że chociaż 2 tygodnie dupkę posmażę... echh ale ci moi to mnie co rusz gdzieś ciągną... "bo ty znasz język a my nie" ;p trochę mnie dołuje czasem, że stara dupa, 23 lata, a jeszcze z rodzicami wyjeżdża 
|
Nie dołuj się, dlaczego? Odpoczniesz, tak jak napisałaś podsmażysz dupkę, a jeśli rodziców masz fajnych to jeszcze na pewno super si wybawisz.
Cytat:
Napisane przez jolkag78
despa kochana, a to zawsze jest na tej stronie z filmami,, ze pod koniec trzeba pół godz czekac żeby dalej ogladać? to trzeba wykupić żeby tak nie było? Ogólnie stronka fajna, dzieki bardzo za polecnie
|
Nie Joluś. Ja po to żeby nie czekać założyłam jakieś pseudo lewe konto mailowe na jakimś portalu, loguję się oglądam bez limitu i mnie nie wywala. Koleżanka, która ogląda bez konta to mówi że wywala ją jak jest za dużo użytkowników.
Zalotnica moje dziecię oglądnęło Smerfy i mówi że super. A nie każda bajka się jej podoba.
|
|
|