Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 20:53   #4156
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość

warum?

no i super

też tak myślę, ale już nic nie mówię, bo znowu Sarunieczka strzeli na mnie focha

jakich upałów?

a no i chciałam się pochwalić... tzn. tak połowicznie pochwalić. mnie tam zwisa pogoda bo za 2 tygodnie równo, lecę do Egiptu na 2 tygodnie to już 2 raz tam będę, ale tym razem w Sharm el Sheikh. a połowicznie się chwalę, bo jadę z rodzicami ale biorąc pod uwagę, że z chłopakiem się rozstałam, a znajomi albo nie mają kasy na tripa za granicę, albo pracują, albo jeszcze co tam innego, to i tak fajnie, że chociaż 2 tygodnie dupkę posmażę... echh ale ci moi to mnie co rusz gdzieś ciągną... "bo ty znasz język a my nie" ;p trochę mnie dołuje czasem, że stara dupa, 23 lata, a jeszcze z rodzicami wyjeżdża
Nie dołuj się, dlaczego? Odpoczniesz, tak jak napisałaś podsmażysz dupkę, a jeśli rodziców masz fajnych to jeszcze na pewno super si wybawisz.

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
despa kochana, a to zawsze jest na tej stronie z filmami,, ze pod koniec trzeba pół godz czekac żeby dalej ogladać? to trzeba wykupić żeby tak nie było? Ogólnie stronka fajna, dzieki bardzo za polecnie
Nie Joluś. Ja po to żeby nie czekać założyłam jakieś pseudo lewe konto mailowe na jakimś portalu, loguję się oglądam bez limitu i mnie nie wywala. Koleżanka, która ogląda bez konta to mówi że wywala ją jak jest za dużo użytkowników.

Zalotnica moje dziecię oglądnęło Smerfy i mówi że super. A nie każda bajka się jej podoba.
despa jest offline Zgłoś do moderatora