Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tarnobrzeg i okolice łaczmy się :D ( woj. podkarpackie)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 19:53   #83
_Matilde_
Biała Dama

Dot.: Tarnobrzeg i okolice łaczmy się :D ( woj. podkarpackie)

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość
wiesz ostatnio jak przechodzilam to jeszcze byl plakat az jutro zerkne(bo jakos sie nie zlozylo i nie bylam w kinie) bo wkurza mnie ze w tbg nie ma 3D i filmy wchodza z opoznieniem ostatnio gdy bylam ma filmie woda dla sloni ktorego premiera byla bodajze 6 maja w tbg byl w lipcuzalezy czasem od razu wchodza a czasem z duzym poslizgiem, Mam jutro jazde rano juz po miescie chyba ze instruktor zmieni zdanie z ta moja jazdawiec jak bedziesz to lepiej ostrożnie a Ty po tbg jezdzisz tez? hmm mozna by sie umowic ale moze lepiej na pw bo tak w sumie trzeba by sie podstawowych spraw najpierw dowiedziectak mi sie zdaje
Już się przyzwyczaiłam że tu filmy wchodzą baardzo późno ale cóż. Od takich małych kin nie ma co wymagać, bardziej się cieszyć że w ogóle cokolwiek jest
No to ja jeżdżę o 14. Nie wychodź na ulicę bez potrzeby - po co się narażać :P Jeździmy po Tarnobrzegu, jeśli tam będzie egzamin to trzeba objeździć wszystko i się nauczyć . Na kursie nie uczą jeździć, tylko zdawać egzamin

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując