Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 19:56   #3603
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988
Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Ja jutro też już muszę pobiegać bo jakiś leniuch się we mnie budzi.

Ale za to ćwiczenia z hantelkami dają radę, dziś oparłam się na ręce, TŻ mnie po niej pogłaskał i taki zaskoczony że czuć mi już mięsień!!!
Ano hantelki działają
ja nie mam hantelków, ale jesli już jakieś takie ćwiczenia robię, do których są potrzebne to wykorzystuję półlitrowe butelki z woda

Cytat:
Napisane przez yessabell Pokaż wiadomość
Oko, piękne postanowienia, trzymam kciuki, abyś wypełniła wszystkie
Sama się nauczyłaś włoskiego? Ja się zbieram do nauki, zbieram i jakoś mi nie idzie. Ale spróbuję to zmienić

W ogole to postanowiłąm, że mimo że mam jeszcze miesiac wakacji, to bedę bardzo aktywnie spędzac ten czas! Każdy dzień bede miała zaplanowany. uczyć się nie będę tylko w niedziele.
ja sobie obiecałam, że powtórzę ginekologię i położnictwo przed rozpoczęciem roku akademickiego.. przeczytałam kilka stron i tyle z moje powtarzania, więc od jutra nie ma to tamto, napiszę ten wstęp, dokończe ankietę, a potem biorę sie za powtórki

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora