Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 19:59   #2018
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Wszystkim, które trzymały kciuki w mojej sprawie ślicznie dziękuję
Ze wszystkiego wynika, że mamy salę . Poniżej wklejam fotki - tam gdzie krzesła jest dół restauracji, a my będziemy mieli górę ( przy takiej małej ilosci gości nie zamknęliby dla nas całej restauracji, a na górze będziemy sami). Był mały problem z muzą i staneło na tym, że do pierwszego tańca bedzie nasza z kompa, potem puszczą jakąś swoją, żeby nie było cicho i nudno ( nie znają mojej rodzinki ). Na koniec najlepsze: bardzo prawdopodobne, że w ten dzień po godz.20 będzie impreza taneczna ( muza lat 60 albo salsa) i będziemy mogli z gośćmi na niej zostać za free

Mam nadzieję, że to wypali, poprosiłabym o kciuki, ale kto je bedzie trzymał do maja
jesteś majóweczką tak jak ja więc spokojna Twoja kciuki trzymam do maja

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
aż poszłam sprawdzić czy mój by był
Na 95% będę miała podwójne nazwisko i taki nick jest dostępny.
Czasami się jednak zastanawiam czy nie lepiej przyjąć tylko nazwisko TŻta- sprawdziłam i ten nick jest już zajęty. W takim razie gmail, moja wyrocznia, przesądził o tym, że nazwisko będzie podwójne
ja biorę nazwisko mojego przyszłego niedoszłego ze względu że będzie łatwiej i krócej ale ciężko będzie się rozstać z moim bo mam takie filmowe
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora