Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 20:06   #3010
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Kurcze, a ja nie rozumiem dlaczego facetowi może być ciężko z tym, że jego żona ma podwójne nazwisko ja też mam i P. to nie przeszkadzało i nie przeszkadza - jedyny komentarz z jego strony to był w USC, jak powiedziałam pani urzędniczce jak chcę się nazywać po ślubie - a on na to "ale się będziesz teraz kozacko przedstawiać ".
No nie rozumiem, czemu to w ogóle takie ważne, żeby żona miała nazwisko męża
Znam parę, gdzie chłopak po ślubie przejął nazwisko żony - ponoć jego rodzice robili trochę trudności
Ja też znam takiego faceta, tylko, że On wziął nazwisko żony, bo ze swoją rodziną nie chciał mieć nic wspólnego.
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
khem, khem

http://mrowkomama.blox.pl/html

Postanowiłam iść za ciosem
Tylko na FB mnie nie klikajcie, żeby mnie znajomi nie rozpoznali
Będę czytać na bieżąco
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Technical issues w Simsach mnie dobijają.
Zatarłam sobie oko.
Gwizdak

No i mam problem. Tak tylko się chwalę, że mam problem, bo przecież ja nigdy nie mam problemów, to jak już jakiś mam, to się muszę pochwalić, o
Idę zerknąć, co w Simply Hospital, może to mi chociaż zadziała
Narzekacie, że Wam nie działają, a mi działają bez zarzutu i wyrywam IlsęTylko trochę mnie już to nudzi,bo kasy nie mam to i chałupy wypaśnej nie mam

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
moze jestes w cionszy?
Raczej na pewno nie W tym miesiącu mam właśnie drugi raz okres-jeden na samym początku, a drugi na końcu
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora