Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 20:33   #2486
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia jak będę miała jak to pewnie, że tu zajrzę
A co do zarobków, to jak dla mnie są baaardzo ok tygodniowo na polskie wychodzi około 1600zł no i warunki mieszkalne super, z Tż mamy dla siebie całe mieszkanie ( pokój, kuchnia, łazienka ) do pracy minuta drogi, bo to wszystko jest na jednym placu, tzn 2 hotele, 2 hale gdzie pracujemy i pełno szklarni i foliaków no i pola z sadzonkami

Dodaję jedno zdjęcie na tle pola z przed 3 lat gdzie jeszcze byłam pulpetem
Znalazłam w necie zdjęcie całego planu
Na czerwono zaznaczyłam miejsce w którym pracuję, a na niebiesko holtel w którym mieszkam
Wow no to zarobki świetne! W Polsce za cały miesiąc tyle się nie zarabia w szklarniach. Super! No i jeszcze będziecie mieli swoje mieszkanko tam to już w ogóle full wypas. Tak to można pracować
A zdjęcie faktycznie świetne pulpecik byłaś a teraz.... taka laska że szok!! Piękna metamorfoza ale już Ci to chyba ze 100 razy mówiłam :P
A hotel naprawdę bliziutko. Aż Ci zazdroszczę tych zakupów jak wrócisz

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez olaoo87 Pokaż wiadomość
Monia też mi to ciągle chodzi po głowie, że o takie coś nie byłby taki agresywny, ale chyba za bardzo go kocham, żeby ujrzeć prawdę. On kochany jest/był...

Włączyłam sobie nasze smuty przy których było tak miło, romantycznie i fajnie... Płaczę. Ehh :/
Oleńko nie możesz mieć klapek na oczach! On Cie będzie np. bił a Ty nadal go będziesz kochała? Wiem, że to trudne..... Już raz przez to przechodziłaś przecież... chcesz znowu? Faceci się nie zmieniają. Życzę Ci jak najlepiej i abyś nigdy tego nie żałowała jeśli się pogodzicie.
Ja po prostu nie chcę abyś męczyła się później tak jak ja się męczę.... jestem z facetem którego bardziej nienawidzę niż kocham tylko ze względu na dzieci.... nie jestem szczęśliwa ale cieszę się, że moje dzieci są bo mają mame i tate.... oczywiście gdyby mnie zdradził czy pobił to bym odrazu odeszła ale póki co nie mam żadnego poważnego powodu aby zabierać dzieciom ojca. Fakt, że nie traktuje mnie jak księżniczkę ale jak praktycznie rzecz no ale w tym przypadku nie mogę myśleć tylko o sobie.

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
No i włąsnie wróciłam z rowerku 1,5 h za mna kurcze zimno juz sie robi wieczorkami trzeba sie bedzie na stacjonarny przerzucic

monika01011986 Ty wogole śliczne włoski masz...i jakie dlugie...zaluje ze swoje scielam ja tez nie przepadam za aerobikiem denerwuje mnie wole siłownie albo pocwiczyc w domku
No wieczorkami już jest bardzo zimno ;( taka jesień już się robi ;( ciekawe kiedy pierwszy śnieg spadnie w tym roku?
Ja też żałuję że ścięłam 1,5 roku temu włosy ;( miałam wtedy dłuższe niż teraz mam i głupia obcięłam do ramion aż nie wiem co mnie tknęło... wkurzyłam się bo rozczesać ich nie mogłam nigdy ;( Teraz bym miała to tyłka już

A aerobik też mnie denerwuje. Tam to tylko zmachać się idzie od tego biegania.... i zadyszki mozna dostać
A na siłowni osobno ćwiczysz sobie kolejno każdą partię mięśni, i w ogóle według mnie na siłowni szybciej można schudnąć i przy okazji mięśnie delikatnie wyrzeźbić. Nikt Cie nie pogania, ćwiczysz ile chcesz i jak chcesz.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-08-31 o 20:37
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora