Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-10-17, 20:13   #948
AneciaG
Wtajemniczenie

GG do AneciaG
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)

Cytat:
Napisane przez Ciekawska Nimfa Pokaż wiadomość
Mowie o posrebrzanym, srebrny też maja drogo

Wlasnie takie myslenie oni wykorzystuja Dla tych paru zlotych zrobisz u nich kolejne zamowienie na XX zł - i o to im chodzi! A po tym zamowieniu bedziesz miala kolejne grosze w kuferku - idealna okazja, zeby to wykorzystac, to zrobic nowe zamowienie

Akurat potrzebowalam dosc spora ilosc posrebrzanego 0.80mm, wiec zeby nie przeplacac za przesylke 2 razy chcialam skompletowac cale zamowienie na qnszcie. Po dwoch dniach prob zlozenia sensownego zamowienia policzylam, ze taniej mnie wyniesie jak kupie na qnszcie tylko ten drut, a w śk2 reszte materialow - co ciekawe wyszlo nie tylko taniej, ale i duzo bardzo fajnych koralikow w śk2 zamowilam i jestem b zadowolona.
No mi własnie w qnszcie chodzi praktycznie tylko o ten posrebrzany 0,8. A reszę zamawiam i tak w śk2 i artfanie. Ale i tak akurat ten kuferek wystarczy mi na koszty przesyłki, więc może być. A zamówię na tyle mało teraz że następnym razem kuferek raczej nie będzie mnie korcił. Muszę teraz wystarczającą ilość drutu posrebrzanego zamówić żeby mi nie zabrakło przez dłuższy czas.