Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 20:44   #4197
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

3 kawka z moją "salą samobójców" (tak mówi na nasze forum mój tż )
Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Na pewno się odnajdziesz w obsłudze.
A D. też mnie lubi w pończochach, ale czasami ma taką frajdę z ich zdejmowania, że aż się oprzeć nie może
Super ten nowy laptop....narazie nie mogę go podłączyć do internetu,bo wcześniej muszę zadzwonić do swojego dostawcy podać jakiś numer MAC,a tam bylo czynne do 17,więc jutro to zrobię
mój stary laptop nie miał takich bajerów jak wifi,bluetooth,wbudowana kamera,ogólnie szybszy i dysk 12 razy większy niż miałam,teraz tylko trochę wyrzeczeń żeby go spłacić,ale bardzo się cieszę bo stary już nieraz dostał pieściami z nerwów
co do pończoch to mój to by codziennie chciał żebym chodziła,tak go kręcą ale tylko czarne i tylko z pasem

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
przyłączam się do batów- jak można tak straszyć...

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Wróciłam z tarczą Wreszcie dotarłam do stonki i zakupiłam żel micelarny oraz nawilżające, które chwaliła Sarunieczka Byłam w naturze i nie kupiłam żadnego lakieru - jestem z siebie dumna
Dziś na swoich beżowych pazurkach porobiłam krechy naszym truskawkowym ,ale robiłam obiad, myłam gary i już to zaczyna tracić urok, bo gdzieniegdzie zaczął odpryskiwać
Mam nadzieję że żele Ci będą pasować,ja lubię bardzo micelarny i nazilżający bezowe pazurki? ooo a mam lakier z Vipery beżowy,zapomniałam o nim...(jak tu nie zapomniec przy 45 lakierach)
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
mój tż zawsze puszcza mi sygnał jak wychodzi z pracy, dzisiaj też więc oddzwoniłam, żeby kupił chleb i pepsi wchodzi do domu z siatami,a ja: gdzie pepsi a on: zapomniałem, ja: pojechałeś do sklepu po pepsi, wydałeś 45 zł i nie ma pepsi ach te chłopy
to mnie mój tak nieraz wysyła,a ja wszystko kupię poza tym co chciał ale najczęściej przypominam sobie już jak odejdę od kasy i wracam się

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Wiem, że większość z was lubi futerka to pokaże wam jak mój wczoraj organizował sobie czas

Tak poza tym ... kiedyś rozmowa zeszła na temat szczoteczek elektrycznych ... mam prośbę do posiadaczek - mogłbyście podrzucić jakiś fajny, nie za drogi model tak dla początkującej użytkowniczki?
aaale kociak,uwielbiam boski
co do szczoteczki to tu kiedyś pisałam...kupiłam w Rossmannie elektryczną,dałam jakieś 30 zł,Spinbrush na niej pisze,ma obrotową główkę i jeszcze za główką rchomą część,wymienia się końcówki,też w rossmannie można dokupićbardzo dobra

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
a no i chciałam się pochwalić... tzn. tak połowicznie pochwalić. mnie tam zwisa pogoda bo za 2 tygodnie równo, lecę do Egiptu na 2 tygodnie
jejku ale Ci dobrzemogłabym się do walizki wcisnąć?
Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
jestem
jak przyszłam do domu to czekały na mnie na łozku masa róż i szczere przeprosiny tomka gadka szmatka - sie pogodzilismy
a Ty sarunieczka oberwiesz za takie żarty
jak dobrze że sę pogodziliście ciesze się i oby juz było zawsze dobrze
wystraszyłaś?czyli też mnie kochasz
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora