2011-08-31, 21:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30
Dobry wieczór   - spalam trzy godziny w nocy, byłam w kinie, jestem zmęczona i mogę bredzić- uprzedzam
Cytat:
Napisane przez katia84
całe szczęście ze nie w moim stylu  nie boisz się że łańcuchy ściemnieją??
ja już mam paczuszkę wysłaną, mm nadzieję że dzisiaj dotrze 
|
nie boję się, że się urwą!
Cytat:
Napisane przez charal
Nie jestem w stanie ocenić czy mi się ta torba podoba czy nie podoba, napewno nie jest w moim stylu, ale na Waszych zdjęciach wygląda bardzo ładnieMoże ja nie lubię toreb z łańcuchami sama nie wiem
|
jak myślę o sobie jako o osobie /sobie osobie już chyba bredzę /lubiącej łańcuchy /i ćwieki / to się jakoś mniej lubię
Cytat:
Napisane przez Svinecka
dzis bedzie u mnie Vivi
piekna ta Fei
kurcze bralabym ja gdyby nie ta wielkosc
boje sie, ze bedzie za duza
jesli jest wieksza od flavii to juz w ogole
mam flavie i w ogole nie nosze bo za wielka
nawet alexa jest za wielka
|
ale fei jest płaska taka
Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------
Monia moniczko dziękuje
|
   :cmo k:
Cytat:
Napisane przez fashionaddicted
Dzień dobry
Ja nie wiem jak to jest że zawsze jak mam czas i przychodzę to jest pusto
|
bierz aidę!
cześć fajny , aczkolwiek ja trochę wolę u mężczyzn takie "mocne" duże wszechstronne zegarki
kali- z twojego tżeta też zegarkoholik się zrobi jeszcze!
Cytat:
Napisane przez 135nudziara
a co niby reklamowała
siedzę dzisiaj w aucie z mamą, stoimy w ogromnym korku na Marszałkowskiej. znudzona spoglądam na prawy pas, a tam jakiś dziad się na mnie gapi . więc odwracam się do mamy zdegustowana i mówię - "patrz, ten gruby facet po prawej stronie w złotym aucie podobny do Kalisza, nie?" mama patrzy, ale on trochę do przodu podjechał i nie widziałyśmy go, ale mówi "nooo, ale jakie fajne auto, to może być on! to jaguar!" ja patrzę - faktycznie fajnie autko . my się ruszyłyśmy trochę do przodu i mama mówi "to rzeczywiście Kalisz" . bym mu pomachała ,ale jego pas jechał kurczę szybciej
potem w Carrefourze widziałam Miśka Koterbskiego, zachowywał się tak samo idiotycznie jak w telewizji
ach, cóz za dzień! potem w sklepach się tylu rzeczy naprzymierzałam, a jedną bluzkę tylko kupiłam . w h&mie też mierzyłam spodnie, bo fajną mają promocję (-40zł), ale jakoś nie byłam przekonana.
|
nudi koterski w Łodzi też często do spotkania
a Kalisz fajniejszy- machaj i ode mnie następnym razem
Cytat:
Napisane przez Danula
Dziarullętko zrobiłam specjalnie dla ciebie fotki z fei na mojej własnej prywatnej (i jakże okrągłej)osobie a ty nic Nawet założyłam spódnicę z ZARY
|
 strzelaj focha i pokaż się na zarowym tam docenią
daguś roxi   
maggi w spr zęba
a jak psychicznie znosisz tę stratę?
|
|
|