2011-08-31, 21:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII
Cytat:
Napisane przez ramoncia217
Dziewczyny czy jak wstawię foto moich włosów( tzn. spranych z odrostem) pomożecie dobrać mi farbke ??
|
jasne cos wymyślimy 
Cytat:
Napisane przez snowhitee
ojej faktycznie sporo ścięłaś  grzyweczka bardzo mi się podoba  jedno co mi nie podchodzi to te pazurki z przodu ale ja po prostu ich nie lubię i tyle  ale wyglądasz bardzo ładnie 
|
dziękuję i świetnie się czuje w tych włoskach pomimo tego że znów zapuszczanie mnie czeka 
Cytat:
Napisane przez blond bunny
mnie sie bardzo podoba i grzyweczka i pazurki przy buzi, teraz tak sexi, drapieznie 
ale sporo scielas, fakt, przynajmniej chyba zeszlas z cieniowania?
|
dzięki
cieniowane są nadal bo muszę takie mieć inaczej mam przyklaptusa na główce , ale mi to cieniowanie nie przeszkadza tylko prosiłam ją żeby degażówkami zabardzo nie ciachała bo potem takie ogonki mi odrastają 
Cytat:
Napisane przez ramoncia217
Prosze bardzo, wiem że wyglądaja fatalnie, ale nie farbowałam ich ok. 2 miesiecy
|
ja z mojej strony sugeruje palette C12 
Cytat:
Napisane przez asia_102
Asiu, bardzo ładnie Ci w grzywce  mam nadzieję, że nie da Ci popalić jak Kitce na początku  i sporo ścięłaś, ale wyglądają super
|
dzięki
ja też mam nadzieje że będę zadowolona póki co jestem a Tż nie mógł się napatrzeć na mnie i powiedział tylko ,że super i że już dawno powinnam się tak obciąć 
Cytat:
Napisane przez dilara
Bardzo Ci dziękuję, bo już gdzieś w necie wyczytałam, że nie radzi sobie z odrostami i zaczęłam się stresować 
za jakieś 15 minut zacznę farbować, więc dam znać jak wyszło  chyba, że ktoś ma jeszcze jakieś opinie, to pisać zanim nałożę na włosy 
|
rób rób i daj znać jak wyszło fotosy poprosimy 
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------
Cytat:
Napisane przez infatuated
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------
[/COLOR] Asia-byłam w albumie i bardzo mi się podoba 
fajnie Ci wyrównała z tyłu, ładniej wyglądają  i grzyweczka też super ! 
|
dzięki ciesze się że wam się podoba ta fryz jest super zawsze wychodzę zadowolona od niej nie to co tamta co mnie wtedy tą brzytwą załatwiła
teraz zapuszczam i mam nadzieje że jak zostanę przy tej farbce z avonu to ich stan się poprawi bo jednak C12 przesuszyła je troszke
|
|
|