Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 22:00   #1090
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011

dziewczyny, czas wypowiedzieć wojnę hemoroidom, bo mnie zamęczą!
Nidy w życiu nie spodziewałam się, że TAKI problem mnie dotknie, ale jednak. Po porodzie były maleńkie a teraz się pogorszyło. Dziś wystrzeliły jak szalone i bolą nieprzyjemnie. Smaruję jakąś maścią, ale póki co zero poprawy. Macie jakieś sprawdzone sposoby i leki na to? Może są jakieś "sztuczki" domowe, żeby złagodzić ból?
HELP!!!

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Jutro szkoła i mój Szymon idzie pierwszy raz.
No to wielki dzień przed nim Pewnie jest strasznie podekascytowany, poddenerwowany i dumny z siebie zarazm, co?

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
- w ub. tygodniu mielismy szczepienia - wzielismy 6w1+pneumokoki+rotawirusy (poszło 695zł) Lilka dzielnie zniosła, nawet gorączki nie miała, za to Filip miał ostatnią dawkę swoich szczepień (kolejne 400pl) i mocno gorączkował więc mielismy pare nieprzespanych nocy..
Matko, toż to majątek

A dla Lilki wielkie brawa za takie książkowe wyniki

Cytat:
Brumeczku miałam Ci napisać że gratuluję tak udanego porodu Masz piękny początek macierzyństwa, taki dojrzały, spokojny Tymek ma bardzo mądrą mamę
Się rumienię Dzięki kochana ALe Ty zamiast mnie tu komplementować, to wróć już! Zabierz lapka szwagrowi Brakuje tu Ciebie. Serio, serio

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Kiedy się tego nauczę ?!

Żaneta, a pomyśl jak to będzie gdy dzieci będą nastolatkami Jeszcze gorzej, bo taka mało lata to mówi tak myśli nie

A mój aniołek anielsko śpi Choć przed kąpielą było ciut marudzenia i znowu musiałam się wokalnie produkować Natomiast w kąpieli wszystko przeszło jak ręką odjął. To wiaderko jednak jest magiczne Posiedział chwilkę, od razu buzia się rozluźniła, całe ciałko też i ... poszła kupa. My mało ze śmiechu nie popadaliśmy, a on sobie spokojnie siedział w tej brejce zółtawej, która się uniosła na powierzchnię wody Najpierw mąż mi kazał ją wyławiać na papier toaletowy - taki jest pomysłowy Ostatecznie trzeba było wyjąć dziecko, zmienić wodę i umyć po tej pierwszej kąpieli

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Co do zmian macierzyńskich to powiem Wam że mnie moje dzieci mocno uspokoiły i wcale nie tęsknię za dawnymi czasami. Brakuje mi teraz tylko podróżowania, bo wiecznie gdzieś tam jeździłam po świecie ale juz niedługo jak Lilka podrośnie to zaczniemy wojaże
Zdązyłam się wyszaleć i teraz wiem że czas dla dzieci, choć wiadomo że czasem brakuje mi beztroskiego życia, pójscia na imprezę i spania do południa. Ale to kiedyś wróci Jjju ja nie pamietam nawet kiedy spałam ciągiem dłużej niż 5 godzin.....
Ale uśmiech moich dzieci, te małe rączki które się zarzucają na moją szyję to najcudowniejsze co mi się przydarzyło w życiu
Uwielbiam czytać takie rzeczy Aż serce rośnie

Mi na razie coś odbiło i chodzę po ulicy dumna jak paw, że jestem mamą Chciałbym to wykrzyczeć całemu światu!!! Stara baba ze mnie a zachowuję się jak dziecko normalnie