2011-08-31, 22:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
dziewczyny, czas wypowiedzieć wojnę hemoroidom, bo mnie zamęczą! 
Nidy w życiu nie spodziewałam się, że TAKI problem mnie dotknie, ale jednak. Po porodzie były maleńkie a teraz się pogorszyło. Dziś wystrzeliły jak szalone i bolą nieprzyjemnie. Smaruję jakąś maścią, ale póki co zero poprawy. Macie jakieś sprawdzone sposoby i leki na to? Może są jakieś "sztuczki" domowe, żeby złagodzić ból?
HELP!!! 
Cytat:
Napisane przez nerola
Jutro szkoła i mój Szymon idzie pierwszy raz.
|
No to wielki dzień przed nim Pewnie jest strasznie podekascytowany, poddenerwowany i dumny z siebie zarazm, co? 
Cytat:
Napisane przez youyou
- w ub. tygodniu mielismy szczepienia - wzielismy 6w1+pneumokoki+rotawirusy (poszło 695zł  ) Lilka dzielnie zniosła, nawet gorączki nie miała, za to Filip miał ostatnią dawkę swoich szczepień (kolejne 400pl  ) i mocno gorączkował więc mielismy pare nieprzespanych nocy..
|
Matko, toż to majątek   
A dla Lilki wielkie brawa za takie książkowe wyniki 
Cytat:
Napisane przez youyou
Brumeczku miałam Ci napisać że gratuluję tak udanego porodu  Masz piękny początek macierzyństwa, taki dojrzały, spokojny  Tymek ma bardzo mądrą mamę 
|
Się rumienię Dzięki kochana ALe Ty zamiast mnie tu komplementować, to wróć już! Zabierz lapka szwagrowi Brakuje tu Ciebie. Serio, serio 
Cytat:
Napisane przez zanetaa88
Kiedy się tego nauczę ?!
|
Żaneta, a pomyśl jak to będzie gdy dzieci będą nastolatkami Jeszcze gorzej, bo taka mało lata to mówi tak myśli nie 
A mój aniołek anielsko śpi Choć przed kąpielą było ciut marudzenia i znowu musiałam się wokalnie produkować Natomiast w kąpieli wszystko przeszło jak ręką odjął. To wiaderko jednak jest magiczne Posiedział chwilkę, od razu buzia się rozluźniła, całe ciałko też i ... poszła kupa. My mało ze śmiechu nie popadaliśmy, a on sobie spokojnie siedział w tej brejce zółtawej, która się uniosła na powierzchnię wody Najpierw mąż mi kazał ją wyławiać na papier toaletowy - taki jest pomysłowy Ostatecznie trzeba było wyjąć dziecko, zmienić wodę i umyć po tej pierwszej kąpieli 
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------
Cytat:
Napisane przez youyou
Co do zmian macierzyńskich to powiem Wam że mnie moje dzieci mocno uspokoiły i wcale nie tęsknię za dawnymi czasami.  Brakuje mi teraz tylko podróżowania, bo wiecznie gdzieś tam jeździłam po świecie ale juz niedługo jak Lilka podrośnie to zaczniemy wojaże 
Zdązyłam się wyszaleć i teraz wiem że czas dla dzieci, choć wiadomo że czasem brakuje mi beztroskiego życia, pójscia na imprezę i spania do południa. Ale to kiedyś wróci  Jjju ja nie pamietam nawet kiedy spałam ciągiem dłużej niż 5 godzin.....
Ale uśmiech moich dzieci, te małe rączki które się zarzucają na moją szyję to najcudowniejsze co mi się przydarzyło w życiu 
|
Uwielbiam czytać takie rzeczy Aż serce rośnie 
Mi na razie coś odbiło i chodzę po ulicy dumna jak paw, że jestem mamą Chciałbym to wykrzyczeć całemu światu!!! Stara baba ze mnie a zachowuję się jak dziecko normalnie
|