Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 22:01   #4217
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
bezsensownie marnujesz kase takim kupowaniem .
ale jak bedziesz musiała się sama utrzymać zaczniesz kupować to co jest ci potrzebne a nie na zasadzie bo mi się tylko podoba , wiesz ile ja bym wtedy musiała kupować bo coś mi sie tylko podoba ?
Skarbuś Loveve jest młodziutka jeszcze,niech sobie kupuje co chce,każda z nas tak robiła kiedyś,jak urośnie i się zestarzeje,będzie wiedzieć że na coś innego pieniążki tez będą jej potrzebne,my jż musimy robic opłaty itp,przed Nią jeszcze to wszystko za kilka lat

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Mi się nigdy nie udało Ja właśnie jestem bardzo spontaniczna, cieszę się małymi rzeczami, uzewnętrzniam emocje. A T. to taki sztywniak
Ja tak samo,cieszy mnie wszystko,mały wypad do essence i już jestem uhahana mój tż może nie jest sztywniakiem,ale nie cieszy go drobiazg tak jak mnie

Cytat:
jakbym Cie mogła nie kochać przecież szaleje za Tobą
wzajemnie

Cytat:
a ja nie kumam , czemu niby sala samobójców ?
a oglądałas film? tam główny bohater,Dominik,miał swoje forum o nazwie "sala samobójców",uzależnił się od niego,nie wychodził tygodniami z domu,i źle się to potem skończyło

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Taki liliowy fiolet widziałam, chyba Sarunieczka go ma
Jeszcze nie mam liliowego pękacza nawet nie wiedziałam że Lovely ma,muszę zobaczyć póki co mam czarny,biały,niebieski,zł oty i miedziano-czerwony poluję na Salamandrę Vipery turkusową
idę prysznicowac bo jestem skonana,ale wrócę jeszcze na chwilę
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora