2011-08-31, 22:01
|
|
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
Napisane przez Resscue21
bezsensownie marnujesz kase takim kupowaniem .
ale jak bedziesz musiała się sama utrzymać zaczniesz kupować to co jest ci potrzebne a nie na zasadzie bo mi się tylko podoba , wiesz ile ja bym wtedy musiała kupować bo coś mi sie tylko podoba ?
|
Skarbuś Loveve jest młodziutka jeszcze,niech sobie kupuje co chce,każda z nas tak robiła kiedyś,jak urośnie i się zestarzeje,będzie wiedzieć że na coś innego pieniążki tez będą jej potrzebne,my jż musimy robic opłaty itp,przed Nią jeszcze to wszystko za kilka lat
Cytat:
Napisane przez Anna Antonina
Mi się nigdy nie udało  Ja właśnie jestem bardzo spontaniczna, cieszę się małymi rzeczami, uzewnętrzniam emocje. A T. to taki sztywniak 
|
Ja tak samo,cieszy mnie wszystko,mały wypad do essence i już jestem uhahana mój tż może nie jest sztywniakiem,ale nie cieszy go drobiazg tak jak mnie
Cytat:
Napisane przez Resscue21
jakbym Cie mogła nie kochać  przecież szaleje za Tobą 
|
wzajemnie
Cytat:
Napisane przez Resscue21
a ja nie kumam , czemu niby sala samobójców ?
|
a oglądałas film? tam główny bohater,Dominik,miał swoje forum o nazwie "sala samobójców",uzależnił się od niego,nie wychodził tygodniami z domu,i źle się to potem skończyło
Cytat:
Napisane przez Anna Antonina
Taki liliowy fiolet widziałam, chyba Sarunieczka go ma 
|
Jeszcze nie mam liliowego pękacza nawet nie wiedziałam że Lovely ma,muszę zobaczyć póki co mam czarny,biały,niebieski,zł oty i miedziano-czerwony poluję na Salamandrę Vipery turkusową
idę prysznicowac bo jestem skonana,ale wrócę jeszcze na chwilę
|
|
|