Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 21:12   #2078
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Okey... Parę fotek, przepraszam za mój fejs (w dodatku strasznie słabo się dziś pomalowałam)

Tak jak mówiłam, byłam z całą rodzinką (rodzice + sisterka) w moim salonie Suknia po zwężeniu pasuje na moją talię jak ulał Wszyte push'upy robią mi bombowe cycki Welon pierzak podobno prezentuje się razem z suknią za.je.biś.cie I w ogóle wszystkim (bo łącznie z panią właścicielką salonu :p) bardzo się jego wygląd podoba Aż mi pani i mama suszyły głowę, że mam sobie odpuścić ten długi hehe Całe szczęście siosta mocno stoi przy mojej wizji eleganckiego look'u z długim welonem w kościele

To takie brudne coś co pani mi owinęła wokół ramion to wersja robocza etoli którą mi najprawdopodobniej uszyją Babeczka wzięła na szybko stary szal, jakiś - jak to sama stwierdziła - w kolorze koperkowym :p Hehe a najśmieszniejsze, że na focie wygląda podobnie do białego, opalizującego tiulu z którego zrobiony jest dół sukni :p A i jak mi uszyją to właśnie z takiego opalizującego tiulu co by wyglądało jak od kompletu Nom, w każdym razie będzie to takie coś tylko wokół ramion (zakładane przez głowę) już bez żadnych ogonów z tyłu czy coś Oczywiście przywdzieję to tylko i wyłącznie w kościele

Jeśli chodzi o halki to tak jak pisałam - mam pod spodem dużą halkę z dwoma kołami a na to jeszcze jedną, taką składającą się z kilku warstw tiulu Efekt nie do końca mnie zachwycił i generalnie decyzja jest taka, że mam zamówić tę halkę z 3 kołami którą tu pokazywałam Po prostu nowe halki u pani kosztują 250zł (:/) a jakieś takie mocno zużyte 50zł, ale mimo wszystko nie jest to ten kształt który chciałam osiągnąć Kobietka wręcz się ucieszyła bo mówi, że skoro takiej halki nie mają u siebie w salonie (takiej trójkołowej jak na all - 99zł ) to jak jej się spodoba to może i dla siebie sprowadzą Hehe więc generalnie jest zadowolona że skorzysta ^^

Dogadałyśmy się tak, że mam zamówić tę halkę i buty jakie będę mieć na ślubie (czyli że moje śliwkowe piękności ) a potem umówimy się na określanie długości sukni

No więc TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAM!!!
Jak się podoba ?

PS. Aha! To ostatnie zdjęcie zainicjowała ochoczo pani szefowa salonu - to jest fota dla TŻa hehe miałam mu powiedzieć: "Kochanie, zobacz! Mam tu na sobie moją suknię ślubną " - dacie wiarę, że powiedział: "Ooo już jest ładnie " hehe Słodziak

PS2. No tak, nie byłabym sobą gdybym nie trzasnęła zacnej litanii :p
wow ślicznie ale masz w niej cycki :P a welon bombowy też bym taki chciała
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora