Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 22:18   #2461
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
U nas ok, ja mam masę pracy i problemy ze snem i to takie nie na żarty. Wzięłam paczkę tabletek nasennych którą przepisał mi lekarz (oczywiście nie na raz) ale problemy mam nadal. Szukam przyczyny i znaleźć nie mogę
Moja Hania jutro rusza na rozpoczęcie klasy drugiej, a Marci jest bez zmian bombastic fantastic Uwielbiam gnoja

Oliwka pogody się nie doczekaliśmy Świetne zdjęcia naszych chłopaków Danio jest słodziak nieziemski Masz więcej zdjęć? Prześlij mi na maila jeśli tak - adres w klubie

P0P, megi dziękuję za spotkanie Było super i wcale nie tylko o dzieciach szkoda że nie poszłyśmy na alkoholową (i nie tylko!) całość - koniecznie trzeba to powtórzyć! Zresztą megi - jesteśmy to P0P winne, zrzucimy się to jako sprzątaczki damy radę

Dużo mam Wam wszystkim jeszcze do napisania, ale po tak długim milczeniu i braku oznak tęsknoty nie mogę Was zamęczyć własną osobą

Aha, mąż Oliwki to niezłe ciacho A Ona .... 20latka (ściema na pierwszej stronie), szczuplak i jaką ma gładką cerę!

To nie zaciekawie z tą bezsennością.
Ja także Ci bardzo dziękuje za spotkanie- szkoda ze takie krótkie. Koniecznie musimy sie umówić na następne.
Co do ślubu to jeszcze nic z tego - obrączek nie mamy.
Ale panieński możemy zawsze zorganizować.

No i ppewnie że za Wami (za Marcysiem tyż) tęsknimy. Dobrze że Oliwka wstawiła zdjęcie zięcia to wiem jak teraz wygląda ten przystojniak. Nic dziwnego że masz na jego pukcie fioła

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora