2011-08-31, 22:20
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Cytat:
Napisane przez Zmalowana
Ech za młoda jestem na matkę. Kocham go, ale bez uniesień. Kocham bo nie mam innej opcji. Powinnam teraz siedzieć w pubie ze znajomymi, bawić się, zakochiwać, odkochiwać, a nie siedzieć i bawić dziecko. Teraz już jest tak, że jak mama łaskawie weźmie go na kilka chwil to on już się rozgląda gdzie jestem i szuka.
|
a mnie to się podoba póki co. czuję się wyjątkowa, bo tylko ja się dla niego liczę.
Cytat:
Napisane przez Vaniliova11
Ciekawe jaki kolor oczu bedzie miał Krystianek ja mam brązowe a Tż niebieskie
|
no to się nie zdziw jak będą zielone. moi rodzice mają niebieskie. dziadkowie z jednej strony również, a z drugiej :babka niebieskie, a dziadek zielone. i co? mój brat ma niebieskie, a ja i siostra właśnie zielone.
Cytat:
Napisane przez beata_1988
tak z ciekawości popatrzcie co znalazłam na wątku mamuś majowo-czerwcowych:
asiak1981 (Asia 29 lat) .........................ur.03.05.2011 Wojtuś (41tc, 4750g, 61cm, sn)
prawie 5 kg SN
 jeszcze większy "maluszek" niż naszej agni82 urodzony SN - a myślałam że naszego wątkowego Emila nikt nie pobije.
normalnie chyle czoła i padam na twarz prze Asią za urodzenie sn takiego małego wielkoluda
Agni - dla Ciebie również  raz jeszcze bo mogę sobie tylko wyobrazić jak ciężko było.
|
dziękuję Beatko, jak zapomnę swój poród za jakiś czas to będę ze śmiechem to wspominac, ale póki co trauma jeszcze jest. dobrze że nie tylko ja takiego Guliwera urodziłam. Wielki szacun koleżance z maja/czerwca 
Cytat:
Napisane przez brumek
dziewczyny, czas wypowiedzieć wojnę hemoroidom, bo mnie zamęczą! 
Nidy w życiu nie spodziewałam się, że TAKI problem mnie dotknie, ale jednak. Po porodzie były maleńkie a teraz się pogorszyło. Dziś wystrzeliły jak szalone i bolą nieprzyjemnie. Smaruję jakąś maścią, ale póki co zero poprawy. Macie jakieś sprawdzone sposoby i leki na to? Może są jakieś "sztuczki" domowe, żeby złagodzić ból?
HELP!!! 
|
\
ja mam świetną maśc Anusol, ale nie wiem czy jest w Polsce. . w ciągu 3 dni skurczyła mi hemoroidy, tak, że nic nie czułąm. wiedziałam że tam są i jak dotknęłam ręką to mogłam wyczuc, ale wcale mi nie przeszkadzały. po porodzie wyszło mi ich więcej i też to stosuję i działa świetnie. dodatkowo zaleca się ciepłą kąpiel (tzn. moczenie pupy w ciepłej wodzie). mam nadzieję, że coś ci pomoże, bo bardzo uciążliwe to jest niestety.
a i też zaczęłam się zastanawiac nad kupnem wiaderka, bo nasz Emil nie przepada za kąpielą w wanience i w ogóle. za kąpielą. wiszczy jakby go ze skóry obdzierano. nie wiem o co mu chodzi. może wody za dużo
|
|
|