Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 21:20   #1332
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
fajnie ze Ci sluzy min zdecydowanie lepiej służyło Narzeczeństwo :P
a czemu?
Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
welonów się nie prasuje! Najlepiej jest wywiesić go na dwa dni przed ślubem w łazience, żeby wyprostował się od pary. Była to rada pań z salonu, którą wykorzystałam i która świetnie zdała egzamin

o dziwo udało mi się Was nadrobić. Gratuluję wszystkim żonkom! Cieszę się, że Wam się wszystko udało i dziękuję za szczegółowe relacje
ja swój muszę wyprasować bo zamawiałam na allegro i jest zwiniętyy w kulkę też tak myślałam, żeby go wywiesić, ale czytałam, że najlepiej nad wanną, a ja mam prysznic

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Ups..a ja swój przeprasowałam chyba dzień przed ślubem a potem przed sesją i nic mu się nie stało. Ale prasowałam chyba na najniższym stopniu. Jakbym powiesiła go w łazience to mąż by do niej nie wszedł przez te 2 dni. Strasznie przesądny był przed ślubem. Szafę z suknią omijał szerokim łukiem a jak kiedyś powiesiłam welon na szafie, żeby się trochę rozprostował i akurat mąż wszedł do pokoju to jeszcze na mnie nakrzyczał, że pecha chcę nam przynieść przed ślubem i że mogłam go uprzedzić, żeby nie wchodził do pokoju.
i co dobrze się prasował

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując