Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 21:22   #4029
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
Agatek to racja im ktoś szczuplejszy tym wcześniej czuć ale z tymi ruchami brzucha to nie zawsze tak jest ja mam łożysko z przodu wtedy później czuć ruchy niezależnie od wagi i tkanki tłuszczowej mamy no i ruchów niestety najprawdopodobniej widziec nie będę ale za to moja ginka twierdzi że powinnam się cieszyć że ruchy czuje bo jak ktoś ma łożysko z przodu to czasami dopiero pod koniec ciąży coś zaczyna czuć no i nas "przodówki" nie powinny boleć kopniaki
mam z tyłu łożysko, gin mi powiedział dzisiaj a ja czuję kopniaki straszne
Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
TZ jak zwykle ładuje się ze mną do gabinetu, tam jeszcze standardowo wywiad i te sprawy i lekarz mówi, że mnie zbada.
Poszłam do pokoiku, rozebrałam się i potem byłam zbadana ( wszystko ok) no i jak już wyszliśmy z gabinetu ten do mnie:
" Jak mogłaś się nie ogolić !!! Dlaczego lekarz musiał twój busz oglądać " nie wspomnę, ze goliłam się tydzień temu więc nie jakieś straszne krzaczory i lekarza stan owłosienia tam nie interesuje ale małż był tak zbulwersowany, że się innym mężczyznom w takim stanie pokazuje, że szok mam się golić przez wizytą

dziękuję Wam za kciukasy
super, że wszystko ok
A mąż...
Ja się golę zawsze przed wizytą nie poszłabym bez ogolenia, wstyd by mnie zjadł!!
Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
na Allegro wyhaczylam
super trafiłaś
Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
a córeczka będzie Kinga albo Natalka prawdopodobnie
ja chcę Kinga, A. chce "Natkę" Natka pietruszki

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora