2011-08-31, 22:44
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
Napisane przez kilianna
|
Ojjjj... zapewne mamy to samo na myśli... Dla pewności 2 klasyczne przykłady... Kurczę, najgorsze, że niektóre PMki jeszcze się tak czeszą... 
Cytat:
Napisane przez Chatka
sztuczko, wyglądasz przepięknie!!  Super Ci pasuje ta kieca, teraz, jak jest dopasowana, to ten mały fifolek z przodu już nie wygląda tak nieprzyzwoicie  No i ta etola super będzie pasować  Cycki oczywiście również godne podziwu, a welon genialnie dopełnia całości  No po prostu jak gwiazda wyglądasz 
|
Jejku dziękuję Hehe ja już się fifolkiem nie martwię Powiem więcej! Babeczka opowiedziała mi taką historię, że przyszła do niej jedna PMka, która była na ślubie u znajomych (rzecz jasna przed swoim ślubem jeszcze) no i przed kościołem zobaczyła MOJĄ SUKNIĘ na jej pierwszej właścicielce, która właśnie wychodziła już jako młoda żonka No i ta laska, zobaczywszy jak całe te świecidełka (pas cnoty :p) pięknie mienią się w słońcu... popłakała się, że jej suknia ma takie mizerne ozdoby xD Miała szytą kiecę oczywiście w innym salonie i przyszła do mojego na dorobienie błysku hyhy także proszę mi tu więcej fifolka fifolkiem nie nazywać Na etolę cieszę się niezmiernie - nie sądziłam, że ta opcja spodoba mi się tak bardzo Welon zrobił prawdziwą furorę - fajnie, że się podoba bo dziś przed przymiarką miałam trochę wątpliwości czy nie za dużo "szału" na raz, ale to był jednak genialny pomysł Zdaniem pani szefowej idealnie wyrównuje teraz proporcje z dołem sukni No i jest taki o jakim zawsze marzyłam no nic dodać nic ująć Hehe rozpisałam się, ale to z podniety - prawda, że mogę ?
Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-08-31 o 22:48
|
|
|