Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 22:44   #2105
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
a toś mi humor poprawiła. Ciekawe, czy masz na myśli te same fryzury, które ja mam na myśli
Ojjjj... zapewne mamy to samo na myśli... Dla pewności 2 klasyczne przykłady... Kurczę, najgorsze, że niektóre PMki jeszcze się tak czeszą...

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
sztuczko, wyglądasz przepięknie!! Super Ci pasuje ta kieca, teraz, jak jest dopasowana, to ten mały fifolek z przodu już nie wygląda tak nieprzyzwoicie No i ta etola super będzie pasować Cycki oczywiście również godne podziwu, a welon genialnie dopełnia całości No po prostu jak gwiazda wyglądasz
Jejku dziękuję Hehe ja już się fifolkiem nie martwię Powiem więcej! Babeczka opowiedziała mi taką historię, że przyszła do niej jedna PMka, która była na ślubie u znajomych (rzecz jasna przed swoim ślubem jeszcze) no i przed kościołem zobaczyła MOJĄ SUKNIĘ na jej pierwszej właścicielce, która właśnie wychodziła już jako młoda żonka No i ta laska, zobaczywszy jak całe te świecidełka (pas cnoty :p) pięknie mienią się w słońcu... popłakała się, że jej suknia ma takie mizerne ozdoby xD Miała szytą kiecę oczywiście w innym salonie i przyszła do mojego na dorobienie błysku hyhy także proszę mi tu więcej fifolka fifolkiem nie nazywać Na etolę cieszę się niezmiernie - nie sądziłam, że ta opcja spodoba mi się tak bardzo Welon zrobił prawdziwą furorę - fajnie, że się podoba bo dziś przed przymiarką miałam trochę wątpliwości czy nie za dużo "szału" na raz, ale to był jednak genialny pomysł Zdaniem pani szefowej idealnie wyrównuje teraz proporcje z dołem sukni No i jest taki o jakim zawsze marzyłam no nic dodać nic ująć Hehe rozpisałam się, ale to z podniety - prawda, że mogę ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura_lata90te.jpg (34,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzura_lata90te2.jpg (47,0 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-08-31 o 22:48
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora