Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 22:54   #2523
agusia_264
Rozeznanie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ojjj ja z nim z tysiąc razy rozmawiałam. On jest zbyt honorowy żeby się zmienić. On uważa że to ja jestem złą żoną i to ja mam się zmienić. Tego chyba nie zmienię już bo on tak został wychowany... jego matka całe życie usługiwała dla mężusia, wszystko robiła tak jak trzeba a mimo to sama widziałam kilkanaście razy że płakała przez tego bydlaka bo coś mu się nie spodobało to ją "zrównał z ziemią". Mój mąż się od dziecka temu przyglądał i jest taki sam.... tylko, że ja mu się nie daję i ciągle się kłócimy... On jest jak bomba. Jest super, miło i w ogóle a on wyskakuje z tekstem że jestem taka i siaka bo coś tam. A nie daj Boże jak się przejęzyczę.... np. przekręce jakiś wyraz przez przypadek... ojezuuuuuuuuuu słucham kazania że jestem nienormalna i się wysłowić nie umiem, że jak można przekręcić wyraz! ITD/./..
Monia głowa do góry masz dwójkę cudownych dzieci to one są najważniejsze ... męża i tak nie ma często w domu a przecież są dni że jest cudownie... dobrze że się nie dajesz.. może z czasem będzie lepiej
agusia_264 jest offline Zgłoś do moderatora