Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 22:55   #4985
olenkalejdi
Zadomowienie

Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
My wzięliśmy neutralne bo tamte były pakowane po 4 szt. a my potrzebowaliśmy 2, czy jakoś tak ogólnie lubię Ikee do takich zakupów, fajne mają dodatki meble od nich też lubię bo można kompletować wg uznania kreatywnie jak się chce- w sumie tylko taką szafkę pod TV mamy, ale np kuchnia czy szafa też fajny pomysł by wybrać sobie wszystko łącznie ze śrubkami
W ogóle od lat mi się podoba taki prosty styl domu jaki sugeruje Ikea

Ale w pepco też są fajne rzeczy mamy 3 koszyki na bieliznę od nich i kosz na brudne rzeczy i ceny mają przystępne

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Ja byłam na pół gwizdka
Mąż śpi a ja oglądam film o tym doświadczeniu, gdzie część ludzi przebrano za strażników, część za więźniów i badano ich zachowania psychologiczne, nie wiem czy słyszałyście o tym eksperymencie?

Mąż śpi a ja znów mam zachcianki chyba zaraz do Niego wskoczę i Go (po)rozbudzę

hhee rozbudzaj a co? Kobieta ma zachcianki to trzeba je sobie spełniać. Mąż na pewno nie pogardzi

Anrama co to za film???

Zaciekawiło mnie

My dziś - dokonczyliśmy oglądać "Jak zostać królem" - boski boski i jeszcze raz boski oraz obejrzeliśmy kreskówkę " Megamocny" hehe też fajny.

Jutro znowu pooglądamy coś

Ja jutro wolne od wszystkiego ale lecę do lekarza rodzinnego po skierowanie na usg.

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Uwielbiam ikea i już się nie moge doczekać jak zbudują w niedalekim mieście
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora