Witam, zwracam się właśnie do kobiet, gdyż Wy wiecie co najlepsze jeżeli chodzi o urodę.
Otóż szukam jakichś skutecznych kosmetyków przeciwtrądzikowych, tak zwykłych kosmetyków gdyż mój problem ogranicza się do kilku wyprysków na tydzień więc jakiegoś strasznego problemu nie ma.
Bardziej irytują mnie blizny po wypryskach, nie zawsze z winy wyciskania*(odrazu tłumacze, moja kobieta niestety nie może pohamować się przed wyciskaniem, i nieraz zdarza się że z zaskoczenia sprawa jest załatwiona)blizny są niezwykle denerwujące, gdyż po prostu wygląda to jakby pryszcz był, a już go nie ma od dwóch tygodni dla przykładu.
I właśnie blizny te goją się strasznie długo, niekiedy nawet miesiąc, dlatego szukam jakiegoś złote środka, i oczywiście ograniczam działanie mojej kobiety do minimum-WOJNA
Korzystając z okazji, mam pytanie, otóż mam delikatnie czerwone poliki, praktycznie zawsze, rzadko znikają, mam już ten problem od dwóch lat. Absolutnie mi to nie ujmuje, jednak nie powiem, że nie chciałbym żeby problem minął. Nie mam pojęcia co to jest, jako ekstra informacje dodam, iż po używaniu kremu AA anty alergicznego przeciwko zaczerwienieniom, poliki o jakieś 30% zrobiły się normalne, dlatego coś jest na rzeczy, tylko co? Już więcej ten kosmetyk nie pomaga, używam go od 3-4 miesięcy i już od połowy okresu przestał działać, zresztą nie jest przeciwko temu problemowi, a jednak coś zdziałał
No to tyle, albo jeszcze jedno, nos mi się przetłuszcza, coś na to?(tzn. świeci, jest tłusty,właśnie tam mam najwięcej wyprysków i blizn)...
Dobra, dzięki wielkie, pozdrawiam i dodam że dziwinie się czuje na tym forum, chyba jestem tu osamotniony hehe
Pozdrawiam