2011-09-01, 06:02
|
#103
|
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2011-01
Wiadomości: 400
|
Dot.: Przez żołądek do serca - czyli wszystko dla początkujacych kucharek
Witam!
U mnie z gotowaniem porażka, tragedia i dno 
Raczej sprawdzam się w sytuacjach kryzysowych, kiedy trzeba kreatywnie wykorzystać konkretne składniki (np. ostatnio banany w cieście) niż z klasycznym obiadem - wtedy TŻ królóje w kuchni, ale strasznie "buczy,że przychodzi z pracy i sam sobie musi żarło robić.
Na razie mam (tak jak pisałam na pierwszej str.) aspiracje na dżem i inne przetwory z jabłek bo dostałam od koleżanki prawie 10kg i coś szybko muszę z tym zrobić bo już pełno muszek owocówek mam w kuchni...
Żałuję, że nie mam jeszcze piekarnika, bo chętnie spróbowałabym swych sił w pieczeniu szarlotki
|
|
|